تعداد زیادی کلاینت برتر FTP لینوکس وجود دارد، که ایمن و قوی بوده و به راحتی قابل دسترس اند، اما باید بدانید که FTP یک پروتکل شبکه انتقال فایل است که برای انتقال موثر فایل ها بین سرور و کلاینت ها از طریق یک شبکه کامپیوتری بدون هیچ گونه پیچیدگی استفاده می شود. اولین برنامه های FTP قبل از ظاهر شدن سیستم عامل GUI در Command Line نوشته شدند. کلاینت های مختلفی برای GUI FTP وجود دارد اما توسعه دهندگان نرم افزار هنوز هم برای کاربرانی که بر اساس CLI استفاده از روش قدیمی را ترجیح می دهند، کلاینت های FTP ایجاد می کنند. برای اطلاع از لیست معرفی 10 کلاینت برتر FTP لینوکس به سراغ ادامه مطالب آذرسیس بروید.
فهرست مطالب
بررسی برترین کلاینت های FTP برای لینوکس
موارد موجود را مطالعه کنید و سوالات تخصصی خود را از طریق فرم پایانی با کارشناسان حوزه لینوکس به اشتراک بگذارید، همچنین در صورت لزوم می توانید سفارشات سرور خود را با گزینه ارسال تیکت در وب سایت اعلام کنید:
1. کلاینت برتر لینوکس: FileZilla
در زیر مجموعه FTP لینوکس، Filezilla در صدر جدول قرار دارد، زیرا با داشتن تقریباً تمام سیستم عامل های محبوب مانند ویندوز و لینوکس، FileZilla خود را به یک کلاینت برتر و امن تبدیل کرده است. این کلاینت قابل اطمینان ترین و کارآمد ترین سرویس گیرنده FTP، FTPS و SFTP است. برخورداری از ویژگی رزومه و انتقال به FileZilla برتری نسبت به سایر رابط های مشابه می دهد. Bookmarking ،Drag n Drop Support ،Transfer Queue ،Site Management و بسیاری موارد دیگر برخی از ویژگی های گسترده ای هستند که FileZilla دارد.
2. کلاینت برتر لینوکس: CrossFTP
در مواردی مانند پشتیبانی، قابلیت اطمینان و سرویس گیرنده FTP ایمن، در وحله اول CrossFtp مناسب کار شما می باشد. انتقال مکرر فایل ها به مکان های راه دور، فضا ذخیره سازی ابری یا سرویس های میزبان وب، Client FTP با همه موارد کار می کند. می توان گفت که به سختی خراب شده و بسیار قابل اطمینان است. همچنین تمام ویژگی های مورد نیاز روزانه برای کاربران حرفه ای را پوشش می دهد و از ویژگی های فوق العاده این کلاینت برتر در لینوکس، پشتیبانی از قدرت ذخیره سازی آمازون و گوگل می باشد که شگفت انگیز است.
3. کلاینت برتر لینوکس: gFTP
این کلاینت در جمع لینوکسی ها، از بهترین سرویس گیرندگان Linux به شمار می رود که شامل رابط کاربری و تنظیمات پیکربندی ساده ای است. این کلاینت از پروتکل های مختلف سرور پروکسی مانند FTP، FSP و HTTP پشتیبانی کرده و عملکردی نزدیک به FileZilla ارائه می کند. و توان مدیریتی gFtp در هنگام انتقال فایل چند رشته ای برای سیستم های یونیکس وجود دارد.
4. کلاینت برتر لینوکس: Kasablanca
Kasablanca از برترین و سریع ترین سیستم های مبتنی بر KDE که با تکیه بر زبان ++C و اصول KDE تحر یر شده است. این کلاینت Linux، از یک Bookmarking Framework در سطح بالا برای حمایت می کند و از خصوصیت هایی مانند ارتباط با میزبان های مختلف، یک صف درونی برای انتقال فایل ها و چارچوب چند رشته ای برای پاسخگویی ارائه می کند.
5. کلاینت برتر لینوکس: Konquero
به عنوان مورد پنجم از لیست کلاینت های برتر این مجموعه در لینوکس می توان به Konquero اشاره نمود که وظیفه مدیریت فایل و مرورگری در محیط KDE Konqueror را بر عهده خود گرفته است. همچنین می توان از ویژگی های مهم این کلاینت به داشتن دسترسی آسان از طریق نوار جستجو دانست که تنها از طریق تایپ کردن عبارت های ذکر شده در ادامه می توان به راحتی به این کلاینت دسترسی پیدا کرد، دو مود زیر را امتحان کنید:
- ftp://[email protected]/
- ftp://username:[email protected]
6. کلاینت برتر لینوکس: LFTP
کلاینت لینوکس LFTP به راحتی قابل دسترس است و نحوه استفاده آسانی برای کاربران دارد، مواردی مانند FTP و SFTP از گزینه هایی برای پروتکل انتقال فایل هستند که از LFTP پشتیبانی می کنند و از خصوصیات حرفه ای این کلاینت لینوکس می توان به حفظ پیکربندی، سریع، قابل اعتماد، امن بودن و توانایی انجام Tasks در Background دانست. همچنین می توانیم LFTP را قدرتی برای اتصال مجدد فرآیند ها در نظر گرفت.
7. GNOME Commander
در این نمونه از کلاینت لینوکس، File Manager مورد استفاده در محیط GNOME، GNOME Commander است. این سرویس گیرنده FTP، یک رابط ساده و متمایز ارائه می دهد که به راحتی شخصی سازی می شود و می تواند از تم های مختلف پشتیبانی کند. هدف اصلی این کلاینت ارائه مدیریت فایل در سطح مدرن به کاربران فوق العاده آن ها می باشد. GNOME Commander از چندین تب نیز پشتیبانی می کند و فرآیند انتقال فایل از طریق ماژول GNOME VFS FTP انجام می شود، که به راحتی می توان آن را بدون نقص در محیط GNOME گنجاند، همچنین می تواند گزینه ای باورنکردنی در مقابل Nautilus پیش فرض باشد.
8. NcFTP
NcFTP یکی از بهترین کلاینت های لینوکس است، که از قابلیت Cross-Platform، امکان تنظیم و قابلیت کاربر پسند بودن، پشتیبانی می کند. این کلاینت برای پلتفرم های مختلف قابل پشتیبانی است. از آن جایی که دارای مجموعه کاملی از برنامه ها است، باعث می شود فرآیند انتقال فایل به راحتی انجام شود.
9. Nautilus
یکی دیگر از کلاینت ها FTP Nautilus است که بسیار مهم است، زیرا هنگام نصب اوبونتو از قبل بسته بندی شده است. Nautilus را می توان به راحتی با اوبونتو ادغام کرد. رابط کاربری این کلاینت FTP، آشناست و خوشه بندی نشده است. با این وجود، Nautilus ویژگی های متعددی را در مورد سایر کلاینت های FTP ارائه نمی دهد. این سرویس گیرنده FTP روشی آسان برای انتقال فایل ها از طریق FTP به شما ارائه می دهد، و روند انتقال فایل را به اندازه کپی پیست آسان می کند. در این مورد از کلاینت برتر شما برای ایمن سازی Nautilus، نیازی به نصب بسته های اضافی ندارید.
10. Free Open FTP Face
در این نمونه از کلاینت های لینوکس می توان گفت، بسیار سبک وزن، کارآمد و همچنین سازگار با پلتفرم های مختلف است. این سرویس گیرنده FTP با استفاده از پایتون نوشته شده است و استفاده از آن آسان است. Open FTP Face به راحتی در لینوکس، ویندوز و توزیع های مبتنی بر یونیکس قابل اجرا می باشد که رابطی مدرن دارد و از طریق کتابخانه های +GTK توسعه یافته است. همچنین دارای ویژگی های داخلی متعددی مانندAudio Player Image ،Text Viewer و Checksums به منظور شناسایی خطاها در هنگام انتقال داده ها می باشد.
سخن آخر
کلاینت های FTP لینوکس دارای دسته ای از ویژگی های منحصر به فرد مختلف هستند. در پایان، همان طور که مشاهده می کنید شما به راحتی یک کلاینت برتر مرتبط با نیاز های خود را انتخاب می کنید. همچنین قادر خواهید بود از نظر اینکه چند وقت یک بار کلاینت FTP خود را آزمایش کنید، می توانید دوره های 6 تا 10 هفته یک بار را در نظر بگیرید. در نظر داشته باشید که در آموزش 10 کلاینت برتر FTP لینوکس در سال 2024 می توانید برای سرعت و امنیت بیشتر در وب سایت تان می توانید، سرور مجازی لینوکس با عملکرد بالا و گارانتی دار را تنها از آذرسیس بخواهید.
maryam kbd
محتوا های جذابی دارید ممنون از شما عالیه
مهدی نیرومند
نظر لطفتون هست امیدواریم براتون مفید باشه
علی براتی
برای اینکه از فایل زیلا استفاده کنم باید هزینه ای پرداخت کنم؟رایگانش هست آیا یه جا خوندم لایسنس می خواد
مهدی نیرومند
اگر میخواید از فایل زیلا استفاده کنید به لحاظ قانونی باید لایسنس نرم افزار را خریداری کنید در صورتی که میخواید به رایگان ازش استفاده کنید روش های دور زدن لایسنس فایل زیر در سطح اینترنت وجود داره میتونی از انها استفاده کنید.
اسحاقی نیما
ممنونم از تیم آذرسیس
مهدی نیرومند
ممنون که توجه کردید