
FTP یک پروتکل شبکه انتقال فایل است، که برای انتقال موثر فایل ها بین سرور و کلاینت ها از طریق یک شبکه کامپیوتری بدون هیچ گونه پیچیدگی، استفاده می شود.
اولین برنامه های FTP قبل از ظاهر شدن سیستم عامل GUI در Command Line نوشته شدند. کلاینت های مختلفی برای GUI FTP وجود دارد.
اما توسعه دهندگان نرم افزار هنوز هم برای کاربرانی که بر اساس CLI استفاده از روش قدیمی را ترجیح می دهند، کلاینت های FTP ایجاد می کنند.
تعداد زیادی کلاینت FTP لینوکس وجود دارد، که ایمن و قوی هستند و به راحتی قابل دسترسی هستند. ما این مقاله 10 کلاینت برتر FTP لینوکس در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم. با ما همراه باشید!
مقاله مفید: نحوه نصب Innotop برای نظارت بر عملکرد سرور MySQL
فهرست مطالب
بررسی برترین کلاینت ها برای لینوکس
در ادامه عناوین این آموزش شما را به ترتیب با 10 کلاینت برتر آشنا خواهیم کرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید موارد زیر را دنبال کنید.
1. FileZilla
در زیر مجموعه FTP لینوکس، Filezilla در صدر جدول قرار دارد. با داشتن تقریباً تمام سیستم عامل های محبوب مانند ویندوز و لینوکس، FileZilla خود را به یک کلاینت برتر و امن تبدیل کرده است.
این کلاینت قابل اطمینان ترین و کارآمد ترین سرویس گیرنده FTP، FTPS و SFTP است. برخورداری از ویژگی رزومه و انتقال به FileZilla برتری نسبت به سایر رابط های مشابه می دهد.
Bookmarking، Drag n Drop Support ، Transfer Queue، Site Management و بسیاری موارد دیگر برخی از ویژگی های گسترده ای هستند که FileZilla دارد.
2. CrossFTP
در مواردی مانند پشتیبانی، قابلیت اطمینان و سرویس گیرنده Ftp ایمن، در وحله اول CrossFtp مناسب می باشد. انتقال مکرر فایلها به مکان های راه دور، فضا ذخیره سازی ابری یا سرویس های میزبان وب، Clientftp با همه موارد کار میکند.
بهترین ویژگی آن این است که به سختی خراب می شود و قابل اعتماد است. و این مورد CrossFTP را به یک کلاینت برتر تبدیل می کند.
3. gFTP
gFTP یکی دیگر از سرویس های گیرنده لینوکس است، که یک رابط کاربری درونی و تنظیمات پیکربندی ساده را ارائه می دهد.
کلاینت gFTP انتقال فایل چند رشته ای را برای سیستم های یونیکس مدیریت می کند. FileZilla می تواند جایگزین مفید دیگری برای این سرویس گیرنده gFTP باشد.
همچنین دارای چند مورد است که مانند FileZilla عمل می کند، اما کاملاً مشابه FileZilla نیست. gFTP از پروتکل های مختلف سرور پروکسی مانند FTP، FSP، HTTP پشتیبانی می کند.
4. Kasablanca
یکی دیگر از نمونه های کلاینت برتر و سریع Kasablanca است، که برای سیستم های مبتنی بر KDE است که با استفاده از C++ و کتابخانه های KDE نوشته شده است.
کازابلانکا از یک چارچوب نشانه گذاری سطح بالا حمایت می کند و ویژگیهای متعددی مانند ارتباط با میزبانهای مختلف، یک صف درونی برای انتقال فایلها، چارچوب چند رشتهای پاسخگو و موارد دیگر را ارائه میدهد.
5. Konqueror
file manager و مرورگری که برای محیط KDE استفاده می شود، Konqueror نام دارد. این مورد یکی از کلاینت های امن FTP لینوکس است که به راحتی از طریق نوار آدرس قابل دسترسی است.
پروتکل FTP را می توان بلافاصله با تایپ آدرس زیر در نوار آدرس، متصل کرد:
- ftp://[email protected]/
- ftp://username:[email protected]
6. LFTP
سرویس گیرنده لینوکس LFTP به راحتی قابل دسترسی است و استفاده از آن آسان است. FTP، SFTP و موارد دیگر پروتکل های انتقال فایل زیرمجموعه هستند، که از LFTP پشتیبانی می کنند.
LFTP همچنین ویژگی های بسیار بیشتری را به منظور حفظ پیکربندی و رابط کاربری در حالت ابتدایی و واضح، ارائه می دهد.
این مورد یک کلاینت برتر سریع، قابل اعتماد و امن است و توانایی اجرای وظایف را در پس زمینه دارد. همچنین LFTP قادر است فرآیند را مجدداً متصل کند.
در نتیجه هر زمان که یک اتصال خراب می شود، همیشه اتصالات مختلف دیگری را ارائه می دهد، و نومنه ای از کلاینت برتر برای شماست.
7. GNOME Commander
file manager مورد استفاده در محیط GNOME، GNOME Commander است. این سرویس گیرنده FTP، یک رابط ساده و متمایز ارائه می دهد که به راحتی شخصی سازی می شود و می تواند از تم های مختلف پشتیبانی کند.
هدف اصلی این کلاینت برتر ارائه مدیریت فایل در سطح مدرن به کاربران فوق العاده آنهاست. GNOME Commander از چندین تب نیز پشتیبانی می کند.
فرآیند انتقال فایل از طریق ماژول GNOME VFS FTP انجام می شود، که به راحتی می توان آن را بدون نقص در محیط GNOME گنجاند و می تواند گزینه ای باورنکردنی در مقابل Nautilus پیش فرض باشد.
8. NcFTP
NcFTP یکی از بهترین کلاینت های لینوکس است، که از قابلیت cross-platform، امکان تنظیم و قابلیت کاربر پسند بودن، پشتیبانی می کند.
این کلاینت برای پلتفرم های مختلف قابل پشتیبانی است. از آن جایی که دارای مجموعه کاملی از برنامه ها است، باعث می شود فرآیند انتقال فایل به راحتی انجام شود.
9. Nautilus
یکی دیگر از کلاینت ها FTP Nautilus است که بسیار مهم است، زیرا هنگام نصب اوبونتو از قبل بسته بندی شده است. Nautilus را می توان به راحتی با اوبونتو ادغام کرد.
رابط کاربری این کلاینت FTP، آشناست و خوشه بندی نشده است. با این وجود، Nautilus ویژگی های متعددی را در مورد سایر کلاینت های FTP ارائه نمی دهد.
این سرویس گیرنده FTP روشی آسان برای انتقال فایل ها از طریق FTP به شما ارائه می دهد، و روند انتقال فایل را به اندازه کپی پیست آسان می کند.
در این مورد از کلاینت برتر شما برای ایمن سازی Nautilus، نیازی به نصب بسته های اضافی ندارید.
10. Free Open FTP Face
در مورد Free Open FTP Faceباید گفت، بسیار سبک وزن، کارآمد و همچنین سازگار با پلتفرم های مختلف است. این سرویس گیرنده FTP با استفاده از پایتون نوشته شده است و استفاده از آن آسان است.
Open FTP Face به راحتی در لینوکس، ویندوز و توزیع های مبتنی بر یونیکس قابل اجرا است. رابطی مدرن دارد و از طریق کتابخانه های +GTK توسعه یافته است.
همچنین دارای ویژگی های داخلی متعددی مانند audio player، image و text viewer و checksums به منظور شناسایی خطاها در هنگام انتقال دادهها می باشد.
برای سرعت و امنیت بیشتر در وب سایت تان می توانید، سرور مجازی لینوکس با عملکرد بالا و گارانتی دار را تنها از آذرسیس بخواهید.
مقاله مفید: نحوه نصب و پیکربندی Nextcloud در اوبونتو 20.04
سخن آخر
کلاینت های FTP لینوکس دارای دسته ای از ویژگی های منحصر به فرد مختلف هستند. در پایان، همان طور که مشاهده می کنید شما به راحتی یک کلاینت برتر مرتبط با نیاز های خود را انتخاب می کنید.
در این آموزش 10 کلاینت برتر FTP لینوکس در سال 2022 را بررسی کردیم. امیدوارم که این مقاله برای تان مفید بوده باشد. شما می توانید نظرات خود را از طریق فرم زیر با ما به اشتراک بگذارید.
آزمایش کلاینت برتر FTP را چند وقت یک بار باید انجام داد؟
از نظر اینکه چند وقت یک بار کلاینت FTP خود را آزمایش کنید، می توانید دوره های 6 تا 10 هفته یک بار را در نظر بگیرید.
maryam kbd
محتوا های جذابی دارید ممنون از شما عالیه
مهدی نیرومند
نظر لطفتون هست امیدواریم براتون مفید باشه
علی براتی
برای اینکه از فایل زیلا استفاده کنم باید هزینه ای پرداخت کنم؟رایگانش هست آیا یه جا خوندم لایسنس می خواد
مهدی نیرومند
اگر میخواید از فایل زیلا استفاده کنید به لحاظ قانونی باید لایسنس نرم افزار را خریداری کنید در صورتی که میخواید به رایگان ازش استفاده کنید روش های دور زدن لایسنس فایل زیر در سطح اینترنت وجود داره میتونی از انها استفاده کنید.
اسحاقی نیما
ممنونم از تیم آذرسیس
مهدی نیرومند
ممنون که توجه کردید