آذرسیس

نصب زبان برنامه نویسی Go در راکی لینوکس
5/5 - (1 امتیاز)

Go یک زبان برنامه نویسی بسیار شبیه به زبان C می باشد که در سال 2007 توسط گوگل، برای حل کردن پییچیدگی های پایگاه های کد گوگل ارائه شده است.

این زبان برنامه نویسی در ابتدا به عنوان  یک استاندارد کد گذاری داخلی برای زیر ساخت های خود شرکت گوگل ساخته شد، اما ویژگی ها و قابلیت های آن باعث شد تا بعد ها به عنوان یک زبان برنامه نویسی حرفه ای شناخته شود.

زبان برنامه نویسی Go که با نام Golang نیز شناخته می شود، یک زبان برنامه نویسی حرفه ای، متن باز و کامپایل شده است که به کارآیی و ویژگی های زیادی دارد.

ویژگی های این زبان عبارت اند از توانایی مدیریت حافظه (Garbage Collection)، قابلیت تفکیک داده (Data Abstraction) و … که در ادامه به برخی دیگر از ویژگی های این کراس پلتفرم اشاره خواهیم کرد.

نحوه نصب زبان برنامه نویسیGo در راکی لینوکس را نیز به صورت کامل در این مقاله توضیح خواهیم داد تا بتوانید به آسانی این زبان را نصب کنید، با آذرسیس بمانید.

ویژگی های زبان برنامه نویسی Go

  • ظاهری کاملا شبیه به زبان برنامه نویسی C
  • دارای قابلیت (Object -Oriented)
  • عملکرد و کارآیی بالا
  • امکان صرفه جویی در وقت و هزینه
  • مناسب برای برنامه نویسی سرور های شبکه
  • امکان بهره گیری از این زبان در حوزه های گرافیکی، اپلیکیشن های موبایل و …
  • قابلیت فراهم کردن نیاز های اولیه کاربر برای کد نویسی مثل: کتابخانه آزمایشی اولیه وموارد دیگر
  • بر خورداری از سرعت بالا
  • امکان کد نویسی آسان در محیط این زبان برنامه نویسی
  • پشتیبانی گوگول از زبان برنامه نویسی Go به عنوان طراح آن
  • امکان نوشتن برنامه قوی با حداقل امکانات

آموزش نصب زبان برنامه نویسی Go در راکی لینوکس

توجه داشته باشید که Go با فراهم کردن امکانات زیادی که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد، به یک زبان برنامه نویسی محبوب در میان کاربران تبدیل شده است که می تواند در سرور مجازی لینوکس با سیستم عامل راکی لینوکس نصب شود.

نحوه نصب Go در راکی لینوکس

مراحل نصب Go در راکی لینوکس

برای شروع توصیه می شود سیستم خود را به دلایل امنیتی آپدیت کنید، برای انجام این کار یک Session ترمینال باز کرده و موارد زیر را اجرا کنید:

su
dnf update

پس از اجرا دستور بالا، سیستم شما از لحاظ Patche های امنیتی قوی خواهد شد، در مرحله بعدی نیاز دارید که باینری های مربوطه را برای سیستم خود نصب کنید.

برای انجام این کار، به ابزاری به نام Wget نیاز خواهید داشت. اگر آن را نصب نکرده اید، از دستور زیر استفاده کنید:

dnf install tar
:~# tar -zxvf go1.13.1.linux-amd64.tar.gz -C /usr/local

برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل به هنگام یافتن دستور و کامپایلر در فرآیند نصب، با استفاده از دستور زیر متغییر های محیطی را حفظ کنید:

echo 'export GOROOT=/usr/local/go' | tee -a /etc/profile
 echo 'export PATH=$PATH:/usr/local/go/bin' | tee -a /etc/profile

حال پروفایل Bash خود را با اجرای دستور زیر ریفرش کنید:

source /etc/profile

در این مرحله فرآیند نصب را تست خواهیم کرد، برای انجام این کار برنامه Hello World را ایجاد می کنیم، ابتدا با کمک دستور زیر پوشه ها را ایجاد کنید:

mkdir -p project/helloworld
 cd project/helloworld

اکنون فایل جدیدی را ایجاد کرده و موارد زیر را اضافه کنید:

nano helloworld.go 
package main
import "fmt"
func main() {
fmt.Printf("Hi, I am Angelo. Welcome to osradar.com\n")
}

سپس تغییرات را ذخیره کرده و فایل را ببندید، در آخر برنامه را با استفاده از دستور زیر اجرا کنید:

go run helloworld.go

اگر اجرای برنامه با موفقیت انجام شد، می توانید برنامه را باز کرده و یک برنامه نویسی خفن و حرفه ای را با زبان Go شروع کنید! اما همان طور می دانید برای اجرای زبان های برنامه نویسی سطح بالا و قبول کردن پروژه های سنگین باید یکی از محصولات میزبانی، سرور مجازی لینوکس و سرور مجازی ویندوز را داشته باشید.

بدون در نظر گرفتن سرور مجازی این امر برای یک برنامه نویس حرفه ای عملاً ناممکن خواهد بود، از این رو آذرسیس در این راه همراه شماست و سرور هایی ارائه می کند که به راحتی اهداف خود را بر روی آن اجرا کنید.

سرور مجازی لینوکس و سرور مجازی لینوکس آذرسیس با قابلیت فضای ذخیره سازی SSD و NVMe، عملکرد بالا، انعطاف پذیری و … با تحویل فوری همین الان در اختیار شماست!

سخن آخر

ویژگی هایی که در متن مقاله نیز اشاره شد، باعث محبوبیت این زبان در بین برنامه نویسان شده است و شما با کمک این زبان می توانید با امکانات کم یک برنامه قوی را کد نویسی کنید.

اگر شما نیز به دنبال راهی هستید تا بتوانید Go را در سیستم عامل راکی لینوکس خود نصب کنید، این آموزش برای شما مفید خواهد بود، از طرفی در صورت داشتن سوال، می توانید از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

از همراهی شما در یک وبلاگ دیگر از آذرسیس ممنونیم، برای اطلاعات و مشاهده آموزش های بیشتر به آدرس Azarsys اینستاگرام، یوتیوب، توییتر و … مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *