آیا تاکنون به معنای دقیق طراحی وب سایت فکر کرده اید؟ و اینکه چرا این حرفه طرفداران زیادی پیدا کرده است و چطور می شود که با طراحی وب، کسب درآمد کنیم. در دنیای امروزی ما به محیط مجازی و استفاده از اینترنت در امورات خود عادت کرده ایم. وب سایت ها، خدمات، بازی ها و… همگی برای ارائه خدمات به کاربر متکی به وب سایت ها هستند. پس کسانی که می خواهند نقش خود را در این زمینه ها پررنگ کنند، باید از نقش طراحی وب در هر سرمایه گذاری آگاه باشند. در واقع طراحی وب، ایجاد وب سایت ها و صفحاتی است که برند و اطلاعات یک شرکت را به کاربران ارائه می دهند که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد!
فهرست مطالب
طراحی وب سایت چیست و به چه دردی می خورد؟
متخصصان طراحی وب با بهره گرفتن از کدهای HTML برای برنامه نویسی وب سایت ها و همچنین از زبان CSS برای استاندارد کردن زبان بصری آن، تجربیات دیجیتالی برای استفاده عموم را ایجاد می کنند. به عبارتی با فراهم کردن این شرایط یک تجربه با کیفیت را برای مخاطب ایجاد کرده و کمکی به آنها در ایجاد کسب و کار خواهد کرد. در واقع، طراحی وب سایت فرآیند برنامه ریزی، مفهوم سازی و تنظیم محتوا بصورت آنلاین است. این طراحی همچنین شامل برنامه های وب، اپلیکیشن های موبایل و طراحی رابط کاربری می باشد.
چند سایت الهام بخش برای طراحی وب سایت عبارتند از:
- Behance
- Awwwards
- Web design inspiration
- Site inspire
انواع طراحی وب سایت جهت کسب درآمد بالا
طراحی وبسایت در حالت کلی به صورت طراحی تطبیقی یا adaptive، طراحی واکنش گرا یا responsive و وب سایت های e-commerce تقسیم بندی می شوند. که در این قسمت به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
طراحی تطبیقی
طراحی وب تطبیقی از دو یا چند نسخه وب سایت استفاده می کند که برای اندازه های خاصی از صفحه نمایش سفارشی شده است. وب سایت تطبیقی این قابلیت را دارد که براساس سایت تشخیص دهد به چه اندازه باید نمایش داده شود و به دو دسته اصلی تقسیم می شود:
سازگاری براساس نوع دستگاه : زمانی که مرورگر به یک وب سایت متصل می شود، درخواست HTTP شامل فیلدی به نام “user-agent” می شود که به سرور درمورد نوع دستگاهی که سعی در مشاهده صفحه دارد، اطلاع می دهد. وب سایت تطبیقی براساس دستگاهی که می خواهد با آن مطابقت پیدا کند، وب سایت را نمایش می دهد. نسخه قابل نمایش می تواند نسخه دسکتاپ یا موبایل باشد.
سازگاری براساس عرض مرورگر : در این حالت بجای استفاده از user-agent، وب سایت از پرسش های رسانه ای و نقاط شکست (یعنی اندازه های مشخص عرض مرورگر) برای جابجایی بین نسخه ها استفاده می کند. در نتیجه، به جای داشتن نسخه دسکتاپ یا موبایل، نسخه های پیکسلی 1080، 768 یا 480 خواهیم داشت. این حالت انعطاف پذیری بیشتری ارائه می دهد و نتیجه بهتری دارد زیرا وب سایت براساس عرض صفحه تطبیق پیدا می کند.
طراحی واکنش گرا
معمولا وب سایت های واکنش گرا از طرح بندی شبکه ای انعطاف پذیر استفاده می کنند. این طرح بندی براساس درصدی است که هر عنصر در کانتینر خود جا می گیرد. یعنی مثلا اگر یک عنصر 25 درصد از ظرفیت آن باشد، آن عنصر بدون توجه به تغییر اندازه صفحه در 25 درصد باقی می ماند. این وب سایت ها همچنین می توانند از نقاط شکست برای ایجاد یک نمای سفارشی در هر اندازه صفحه استفاده کنند. وب سایت های واکنش گرا بطور مداوم براساس اندازه صفحه تغییر می کنند.
وب سایت های e-commerce
وب سایت های تجارت الکترونیک یا e-commerce بخش مهمی از طراحی وب سایت هستند. از این نوع و سایت ها برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین که به راحتی قابل پیمایش، آموزنده و مختص نمایش دقیق محصولات شما هستند، استفاده می شود. داشتن این نوع از وبسایت ها در کسب و کار های آنلاین برای ایجاد بهترین تجربه خرید آنلاین برای مشتریان بسیار مهم می باشند.
عناصر طراحی وب سایت چیست و چگونه می توان کسب درآمد بالا داشت!
اجزای استانداردی در زمینه طراحی وب سایت وجود دارند و ما در این مقاله می خواهیم شما را با این عناصر آشنا کنیم:
چیدمان: نحوه نمایش مطالب در یک صفحه
تصاویر: تصاویر صفحه، گرافیک ها، نمادها و غیره
طرح رنگی: ترکیب رنگ هایی که باید با برند و زمینه فعالیت هماهنگ باشد.
تایپوگرافی: سبک نوشتن در محتوای متن
خوانایی: راحتی خواندن و نوشتن متن محتوا در یک صفحه وب
جهت یابی: ابزاری که به کاربر امکان می دهد دقیقا به قسمت مورد نظر خود دسترسی پیدا کند.
محتوا: تمام اطلاعات موجود در محتوای وب سایت
روش های کسب درآمد دلاری از طراحی وبسایت
پس از یادگیری دوره های لازم برای طراحی وبسایت می توانید با قالب های آماده مانند المنتور و یادیگری مهارت های لازم در زمینه برنامه تویسی و زبان های مخصوص آنها پروژه های مختلف را دریافت کرده و کسب درآمد کنید. در این قسمت روش هایی که می توان به کمک آنها کسب درآمد دلاری داشته باشید، اشاره خواهد شد:
ایجاد وبسایت شخصی و کسب درآمد از آن
شما می توانید با راه اندازی وبسایت و منتشر کردن مطالب مفید و یا حتی وبلاگ های مربوطه در این زمینه کسب درآمد کنید. این کار به عنوان رزومه شما نیز محسوب شده و نمایان گر حرفه و تجربیات شما به مشتریان بین المملی خواهد شد. لازمه این کار آشما بودن به مهارت های سئو و بازاریابی اینترنتی است.
ارائه خدمات و کمک به شرکت های بزرگ
شرکت های بزرگ و مطرح در دنیا همواره به دنبال طراحان و برنامه نویسان حرفه ای و کاربلد از سر تا سر دنیا هستند که با رسیدن به دانش و مهارت کافی در این زمینه می توانید با آنها به همکاری بپردازید.
ارسال ایمیل و معرفی خود به عنوان طراح به شرکت های بزرگ
با ارسال ایمیل ساده و درخواست همکاری با شرکت های بزرگ در زمینه طراحی وبسایت و برنامه نویسی می توانید به درآمد دلاری برسید. لازمه این موفقیت، قطعا کسب دانش و مهارت لازم در این زمینه است.
فعالیت در شبکه های مجازی مرتبط
شما می توانید به عنوان طراح و برنامه نویس در شبکه های مجازی ممرتبط مانند لینکدین و تویتتر با مشتریان بین المللی در ارتباط بوده و پیشنهاد همکاری دهید.
ارتقا مهارت در زمینه طراحی وبسایت و دانش زبان انگلیسی
شما می توانید با ارتقای دانش خود در زمینه طراحی وبسایت به درآمد خوبی برسید. اما اگر می خواهید در این مسیر به درآمد دلاری برسید، برای برقراری ارتباط با شرکت های بین المللی و یا افراد موجود در این زمینه قطعا تسلط به زبان انگلیسی از اولویت های اولیه است.
داشتن سرور مجازی ویندوز یکی از اصلی ترین فاکتور های لازم برای طراحی وبسایت است.شما می توانید باکیفیت ترین سرور ها را با نازل ترین قیمت از آذرسیس تهیه کنید. علاوه بر این ما در مراسمات خاص نیز تخفیفات هیجان انگیز نیز برای شما در نظر گرفته ایم.
سخن آخر
موفقیت در زمینه طراحی وبسایت نیازمند یک سری پارامتر از جمله مهارت، شبکه سازی، بازاریابی، سئو و … است که شما به عنوان یک فرد حرفه ای بتوانید کیفیت خدمات خود را به طور چشمگیری افزایش دهید. در این آموزش ما به بررسی نکات مهم در زمینه طراحی وبسایت پرداختیم که شما می توانید با در نظر گرفتن آنها درآمدزایی کنید. ممنون که همراه ما بودید. کارشناسان ما در زمینه های مختلف از جمله طراحی وبسایت و برنامه نویسی پاسخگوی شما عزیزان هستند.
نازلی فرهادی
سپاسگزارم از توضیح کامل و روان. منتظر مقالات دیگه تونم هستم.
سودا حسنی
علی بود. ممنون میشم اگه در مورد ارز های دیجیتال نیز مقالاتی بذارین.
نیکو کریمی
آموزش جالبی بود. متشکرم