آذرسیس

Learning how to transfer WordPress from cPanel to Direct Admin
5/5 - (2 امتیاز)

اگر به دنبال نحوه انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین هستید، دنبال کرن این مقاله یکی از واجبات امر برای شماست! همان طور که می دانید WordPress یکی از محبوب ترین و قدرتمند ترین ابزار های سیستم مدیریت محتوا حال حاضر است که در ایجاد وب سایت و وبلاگ های حرفه ای نقش اصلی را بازی می کند، و امروزه در بسیاری از شرکت ها و سازمان های بزرگ از سی پنل برای مدیریت و دنبال کردن هاست و دایرکتوری های وردپرس استفاده می شود، اما با این حال افراد زیادی وجود دارد که قصد تغییر دامنه دارند و یا می خواهند وب سایت وردپرسی خود را از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال دهند. سیستم و روش انتقال وردپرس را در این آموزش از آذرسیس به طور کامل به شما آموزش خواهیم. برای این کار مراحل زیر را به دقت دنبال کنید!

انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین

مراحل انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین

برای اینکه انتقال وردپرس شما از Cpanel به DirectAdmin به درستی انجام شود، لازم است تا مراحل زیر را طی کنید، اما دقت کنید که حتی یک اشتباه کوچک در انتقال وردپرس، می تواند خسارت های زیان باری را به بار آورد. پس با دقت تمام به سراغ خطوط زیر بروید:

مرحله اول: نحوه انتقال WordPress

برای شروع انتقال وردپرس از سی پنل به DirectAdmin، ابتدا باید خط فرمان https://www.pusathosting.com/file/da.cpanel.import.9.4.tar.gz را اجرا کنید. بنابراین در ابتدا راه، شما به ایجاد یک مسیر mkdir Import Export در این ابزار نیاز خواهید داشت. پس باید فایل ها را در Import Directory کپی کنید، برای این کار بک آپ های کاربر را از سی پنل در پوشه Import کپی کرده و پشتیبان گیری را در CPanel GUI به وسیله خط دستور زیر اعمال نمایید:

/scripts/pkgacct USERNAME

Defaults.conf را برای مطابقت پیکربندی با سرور مقصد مورد نظر خودش ویرایش کنید، برای این کار فقط باید IP و فیلد Nameserver ها را تغییر دهید. سپس ماژول را با دستور زیر اجرا کنید:

perl da.cpanel.import.pl

مرحله دوم: نحوه انتقال WordPress

در مرحله دوم باید فایل جدید ایجاد شده را از Export به دایرکتوری DA/home/RESELLER/user_backups directory انتقال دهید، که ما در این آموزش از کاربر Admin به عنوان مثالی برای توضیحات استفاده کرده ایم:

mv ./export/admin.tar.gz /home/admin/user_backups/

پشتیبان گیری ها را در رابط کاربری گرافیکی DirectAdmin با کمک ابزار Manage User Backups بازیابی کنید و در ادامه مراحل دایرکتوری مورد نظر خود را انتخاب کنید:

مراحل انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین

زمانی که تصویر زیر برای شما قابل مشاهده شد، گزینه Stored In The Backup را انتخاب کنید و به مرحله بعدی بروید:

مراحل انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین

در ادامه مرحله های انجام شده، همانند آنچه که در تصویر زیر برای شما نمایش داده شده است، فایل Backup Files را انتخاب کنید:

مراحل انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین

همان طور که در روند این آموزش مشاهده نمودید به همین راحتی و بدون دغدغه ذهنی خاصی، با تکمیل این مراحل، انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین به درستی انجام خواهد شد. اما فراموش نکنید که در صورت بروز ایراد و یا اشکالاتی در روند انتقال وردپرس، می توانید هرگونه سوالات فنی خود را از طریق ارسال دیدگاه در بخش پایانی پست با کارشناسان فنی در میان بگذارید.

سخن آخر

اما به خاطر داشته باشید که مهم نکته در انجام این آموزش داشتن یک سرور مناسب است، بنابراین شما کاربران گرامی می توانید برای جلوگیری از بروز هرگونه خرابی و کندی سرعت در هنگام انتقال وردپرس از سی پنل به دایرکت ادمین می توانید از سرور های مجازی شرکت هاستینگ آذرسیس با تخفیف های شگفت انگیز و تکرار نشدنی بهره مند شوید. از همراهی شما عزیزان در سری آموزش های پیشرفته تیم تولید محتوا آذرسیس بی نهایت سپاسگزاریم. شما می توانید برای مطالعه بیشتر نگاهی به وبلاگ های منتشر شده در وب سایت رسمی آذرسیس و یا آدرس یوتیوب Azarsys.com سر بزنید و ما از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر سازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *