آذرسیس

تفاوت وردپرس با لاراول: راهنمای جامع

مقایسه تفاوت وردپرس با لاراول پیچیده است زیرا هر دو “پلتفرم” علاوه بر استفاده از PHP، اشتراکات کمی دارند. با این حال، درک تفاوت بین این دو گزینه برای تعیین ساختار پروژه بعدی ضروری است. در این پست در مورد اینکه چه کسانی باید از وردپرس و لاراول استفاده کنند صحبت خواهیم کرد. ما در این مقاله وردپرس و لاراول را در مورد گزینه های سفارشی سازی، سهولت استفاده، امنیت و موارد دیگر را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.

مقایسه وردپرس و لاراول

لاراول و وردپرس رویکردهای بسیار متمایزی را برای ایجاد یک وب سایت ارائه می دهند. با وردپرس، یک CMS دریافت می‌کنید که ابزارهای بصری را بسته‌بندی می‌کند تا به شما در ساخت و مدیریت هر جنبه‌ای از سایتتان کمک کند. در مقابل، لاراول یک چارچوب PHP است که از شما می‌خواهد پروژه‌ها را از ابتدا با استفاده از ویژگی‌ها و بسته‌های از پیش ساخته شده کنار هم قرار دهید.

ویژگی هاوردپرسلاراول
راحتی در استفاده🥇 برنده
در حالی که یادگیری وردپرس فقط چند دقیقه طول می کشد اکثر کاربران تنها در عرض چند دقیقه با آن سازگار می شوند.
اگر پیشینه ای در زمینه توسعه وب ندارید، لاراول می تواند کارهای زیادی را انجام دهد.
سفارشی سازی🥇 برنده
وردپرس به گونه ای تنظیم شده است که استاد سفارشی سازی باشد.
فضای زیادی برای سفارشی سازی وجود دارد، فقط دانش زیادی می طلبد.
تم ها و قالب ها🥇 برنده
وردپرس طیف گسترده ای از تم های پولی و رایگان را ارائه می دهد.
با لاراول می توانید از صدها تم استفاده کنید، البته تا زمانی که برای تنظیم درست آنها وقت بگذارید.
ابزار انتشار🥇 برنده
وردپرس برای وبلاگ نویسان طراحی شده است.
لاراول بیشتر توسعه گرا است.
امنیتوردپرس یک پلتفرم پرکاربرد است، بنابراین اغلب توسط هکرها هدف قرار می‌گیرد و در مقابل حملات آسیب پذیرتر می‌شود.🥇 برنده
لاراول دارای ویژگی های امنیتی داخلی است که بی بدیل هستند.
تجارت الکترونیکافزونه WooCommerce به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید.🥇 برنده
لاراول یک پایه محکم برای ساخت وب سایت های تجارت الکترونیک با بسته های افزونه مناسب فراهم می کند.
مقایسه وردپرس و لاراول

تفاوت وردپرس با لاراول: مناسب چه کسانی هستند؟

توجه به این نکته مهم است که وردپرس و لاراول دو نوع نرم افزار بسیار متفاوت هستند. با این حال، هر دو آنها راه حل هایی هستند که می توانید برای ساخت وب سایت ها و برنامه های آنلاین از آنها استفاده کنید.

وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان می دهد با استفاده از ابزارهاو بدون نیاز به دانش کدنویسی سایت بسازید. شما به یک Block Editor دسترسی دارید که مشابه نرم افزار صفحه ساز کار می کند و یک داشبورد با گزینه هایی برای ایجاد و مدیریت محتوا، حساب های کاربری و موارد دیگر محسوب می شود.

تفاوت وردپرس با لاراول: مناسب چه کسانی هستند؟

وردپرس یک پلت فرم وبلاگ نویسی است. با این حال، CMS فوق العاده و همه کاره است، به طوری که 43٪ از تمام وب سایت های موجود از آن استفاده می کنند. بنابراین، از فروشگاه های آنلاین گرفته تا وبلاگ های شخصی و شرکتی به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. حتی به یک میزبان وب خاص محدود نمی شوید و می توانید وردپرس را روی هر سروری که می خواهید تنظیم و راه اندازی کنید.

لاراول

لاراول یک CMS نیست بلکه یک چارچوب برای زبان برنامه نویسی PHP است. PHP زبانی است که در هسته وردپرس قرار دارد. با این حال، لاراول ابزارهای بصری یا داشبوردهایی را برای کمک به ایجاد یک وب سایت ارائه نمی دهد.

با کمک لاراول، شما یک کتابخانه از ویژگی های از پیش برنامه ریزی شده یک وب سایت دریافت می کنید. این فرآیند از یک رابط خط فرمان (CLI) به نام Artisan انجام می شود.

تفاوت وردپرس با لاراول: مناسب چه کسانی هستند؟

برای استفاده از لاراول، باید راه خود را در مورد PHP بشناسید، حتی اگر با استفاده از یک زبان اسکریپت با فریمورک تعامل داشته باشید. اگرچه ممکن است این فرآیند پیچیده به نظر برسد، اما در صورت داشتن تجربه توسعه، استفاده از لاراول می تواند بسیار ساده باشد.

لاراول “پلتفرمی” نیست که بتوانید بدون دانش برنامه نویسی آن را انتخاب کنید. اگر سابقه توسعه وب ندارید، قطعا وردپرس ارجحیت دارد. با این حال، این بدان معنا نیست که وردپرس یک پلتفرم فقط برای مبتدیان است. CMS فوق العاده قابل تنظیم است و می توانید از آن برای توسعه وب سایت هایی با عملکرد بسیار پیچیده استفاده کنید.

تفاوت وردپرس با لاراول: سهولت استفادo

اگرچه وردپرس و لاراول تجربیات متفاوتی را ارائه می دهند، اما می توانیم میزان استفاده از آنها را با هم مقایسه کنیم. بیایید با وردپرس شروع کنیم.

وردپرس

یادگیری وردپرس ساده است، حتی اگر تجربه توسعه وب نداشته باشید. ممکن است راه اندازی یک سایت وردپرسی از صفر کمی طول بکشد. با این حال، شما منابع و آموزش های زیادی برای یادگیری وردپرس دارید که می توانید از آنها استفاده کنید.

سهولت استفاده از وردپرس

اگر تجربه استفاده از وردپرس را دارید، باید بتوانید صفحات جدید و کل وب سایت را به سرعت ایجاد کنید. شما با استفاده از Block Editor این کار را انجام خواهید داد و می‌دانید از کدام افزونه‌ها در موقعیت‌های خاص استفاده کنید. همچنین می توانید تعیین کنید که قصد استفاده از چه قالبی را در سایت های مختلف دارید.

لاراول

اگر سابقه ای در توسعه وب یا تجربه استفاده از خط فرمان ندارید، لاراول ممکن است طاقت فرسا باشد. با این حال، برای استفاده از لاراول نیازی نیست که یک برنامه نویس ماهر باشید. دانش اولیه PHP و عملکرد CLI می تواند کافی باشد.

سهولت استفادo از لاراول

لاراول اسناد گسترده ای را برای کمک به شما برای شروع ارائه می دهد. برای بهترین تجربه ممکن، توصیه می کنیم کتابخانه Laracasts را بررسی کنید. این کتابخانه حاوی آموزش های ویدئویی برای شروع کار با لاراول است. همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه از برخی از «بسته ها» یا ویژگی های از پیش ساخته شده ای که لاراول ارائه می دهد استفاده کنید.

سهولت استفادo از لاراول

اگر می‌خواهید یک راه اندازی «آسان» داشته باشید، لاراول برخی «کیت‌های شروع» را ارائه می کند که چندین ویژگی، از جمله ساختار اساسی برای هر برنامه لاراول را در خود جای داده است. شما می توانید از کیت‌های شروع مانند Laravel Jetstream برای استقرار سریع تر برنامه ها استفاده کنید.

مسلماً منحنی یادگیری لاراول پیچیده تر از وردپرس است. با این حال، یک بار دیگر، ما در مورد دو گزینه برای پروژه های وب با رویکردهای کاملاً متفاوت صحبت می کنیم. اگر با خط فرمان راحت هستید، می توانید یک پروژه لاراول روی سرور خود راه اندازی کنید و در عرض چند دقیقه شروع به انتشار صفحات کنید.

تفاوت وردپرس با لاراول: سفارشی سازی

هم وردپرس و هم لاراول گزینه های سفارشی سازی زیادی را برای هر پروژه ای که روی آن کار می کنید ارائه می دهند. در ادامه این دو را از لحاظ سفارشی سازی مقایسه خواهیم کرد.

وردپرس

اکثر مردم وردپرس را با استفاده از افزونه ها و قالب ها سفارشی می کنند. پلاگین ها یا افزونه ها می توانند عملکردهای جدیدی را به وردپرس اضافه کنند. خوشبختانه هزاران افزونه برای استفاده در دسترس هستند و بسیاری از آنها رایگان هستند.

سفارشی سازی وردپرس

افزونه ها نه تنها ویژگی های جدیدی را به وردپرس اضافه می‌کنند، بلکه شما را قادر می‌سازند تا جنبه های اصلی وردپرس را تغییر دهید. به عنوان مثال، اگر ویرایشگر بلوک پیش‌فرض را دوست ندارید، می‌توانید آن را با یکی از افزونه‌های صفحه ساز موجود، مانند Divi یا Beaver Builder جایگزین کنید.

با وردپرس، می توانید تقریباً هر نوع پروژه آنلاینی را که می توانید تصور کنید توسعه دهید. اگر تجربه توسعه وب را دارید، می توانید کد وردپرس را نیز ویرایش کنید و افزونه ها و تم های جدید ایجاد کنید. به طور خلاصه، هر جنبه ای از وردپرس برای سفارشی سازی است.

لاراول

با لاراول، شما هر پروژه ای را از ابتدا شروع می کنید و انتخاب می کنید که از کدام وابستگی ها و بسته هایی که می‌خواهید استفاده کنید. این بدان معناست که هر وب سایتی که با استفاده از لاراول ساخته می شود، فقط دارای ویژگی هایی است که به صورت دستی اضافه می شوند.

سفارشی سازی لاراول

مدل لاراول به این معنی است که هر پروژه دارای مجموعه ای از ویژگی های منحصر به فرد است. با لاراول، می توانید هر بسته ای را اضافه یا حذف کنید زیرا فریم ورک از یک سیستم ماژولار استفاده می کند.

اگرچه برخی از بسته ها می توانند یک رابط بصری برای وب سایت لاراول شما اضافه کنند، باید انتظار داشته باشید که بیشتر ویرایش ها را از طریق خط فرمان انجام دهید. این بدان معناست که شما باید سینتکس لاراول را درک کنید و مدیریت یک پروژه وب را از طریق دستورات انجام دهید.

تفاوت وردپرس با لاراول: تم ها و قالب ها

بسیاری از پلتفرم ها تم ها و قالب هایی را برای سفارشی کردن سبک وب سایت شما ارائه می دهند. تم ها به شما این امکان را می دهند که به سرعت طرح های جدید را امتحان کنید و ظاهر وب سایت خود را بدون کدنویسی اصلاح کنید. در اینجا تفاوت‌هایی که درمورد نحوه مدیریت قالب‌های وردپرس و لاراول وجود دارد را بررسی خواهیم کرد.

وردپرس

وردپرس مجموعه گسترده ای از تم ها را هم بصورت رایگان و هم پولی ارائه می دهد. می‌توانید بدون خروج از داشبورد به دنبال قالب های موردنظرتان بگردید و قالب مورد نظرتان را نصب کنید.

تم ها و قالب های وردپرس

بسیاری از قالب های پولی عملکرد جدیدی به وردپرس اضافه می‌کنند، مانند تم‌های صفحه ساز (مانند Divi).

شما می توانید به طور کامل هر بخشی از تم هایی که استفاده می کنید را سفارشی کنید. علاوه بر این، وردپرس شما را قادر می سازد تا قالب های صفحه را با استفاده از ویرایشگر بلاک ویرایش کنید.

لاراول

لاراول به طور پیش فرض از موتور قالب سازی Blade استفاده می کند. این به شما امکان می‌دهد طرح بندی‌ها را به صورت دستی تولید کنید، که کارآمدتر از ایجاد صفحات از ابتدا است. با این حال، شما همچنان باید هر بخش و عنصر قالب های Blade خود را کدنویسی کنید.

تفاوت وردپرس با لاراول: تم ها و قالب ها

ازطرف دیگر شما می‌توانید از CCS و جعبه ابزارهای frontend استفاده کنید. یکی از محبوب ترین گزینه ها در بین کاربران لاراول Bootstrap است.

ابزارهایی مانند Bootstrap از تم ها پشتیبانی می کنند. اگر به دنبال قالب های لاراول باشید، گزینه هایی برای داشبوردهای مدیریت پیدا خواهید کرد. به خاطر داشته باشید که لاراول با پنل مدیریت یا داشبورد ارائه نمی شود. با این حال، می توانید یکی بسازید و از قالب های لاراول برای سفارشی کردن سبک آن استفاده کنید.

تفاوت وردپرس با لاراول: تم ها و قالب ها

این قالب ها معمولاً برای کار کردن به وابستگی‌ها و جعبه های ابزار frontend نیاز دارند. علاوه بر این، همچنان باید لاراول را برای کار با الگو و نمایش داده ها از طریق آن پیکربندی کنید

تفاوت وردپرس با لاراول: ابزارهای انتشار

اگرچه لاراول به خودی خود یک پلتفرم «انتشار» نیست، اما می‌تواند این نقش را با رویکرد درست ایفا کند. بیایید وردپرس و لاراول را از جنبه ابزارهای انتشار مقایسه کنیم.

وردپرس

وردپرس بر ارائه ابزارهایی برای ایجاد صفحات و پست های وبلاگ به راحتی تمرکز می کند. وردپرس همچنین قابلیت هایی را برای مدیریت پست ها ارائه می دهد. می‌توانید هر زمان که بخواهید پست‌ها را ویرایش، به روزرسانی و حذف کنید. حتی اگر یک کتابخانه عظیم از محتوا دارید، وردپرس مدیریت آن را آسان می کند.

ابزارهای انتشار وردپرس

لاراول

لاراول ابزارهای انتشار داخلی را ارائه نمی دهد. با این حال، می توانید به راحتی با استفاده از بسته های مناسب آن را تغییر دهید. برخی از بسته های لاراول بر افزودن قابلیت های وبلاگ نویسی و انتشار به فریم ورک تمرکز دارند. یکی از این نمونه ها بلاگ لاراول است. این بسته یک داشبورد شبیه وردپرس و یک ویرایشگر متن کلاسیک برای انتشار پست ها و صفحات جدید اضافه می کند.

ابزارهای انتشار لاراول

جایگزین این است که صفحات را به صورت دستی کدنویسی و منتشر کنید. این یک رویکرد معتبر است، اما اگر قصد دارید وبلاگی را اجرا کنید که اغلب محتوا را منتشر می کند، می توانید از بسته ها برای مدیریت کارآمدتر حجم کار استفاده کنید.

تفاوت وردپرس با لاراول: امنیت

محافظت از وب سایت شما در برابر حملات و ایمن سازی داده های کاربر کلید هر وب سایت مدرن است. در ادامه، مقایسه وردپرس و لاراول از نظر امنیت آمده است.

وردپرس

یکی از مزایای اصلی استفاده از وردپرس این است که این پلتفرم به روزرسانی‌های منظم و پچ های امنیتی را دریافت می‌کند. اگر خود وردپرس را به‌علاوه مضامین و افزونه‌هایی که استفاده می کنید به روز نگه دارید، وب‌سایت شما باید امن باشد. افزونه های امنیتی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا وب سایت خود را ایمن نگه دارید.

با این حال، اقدامات اضافی زیادی وجود دارد که می توانید برای محافظت بیشتر از سایت خود انجام دهید. برخی از افزونه ها می توانند به شما در پیاده سازی ویژگی هایی مانند احراز هویت دو عاملی (2FA) کمک کنند. علاوه بر این، می‌توانید آدرس‌های IP را در لیست سفید قرار دهید، از میزبان‌های وب استفاده کنید که عملکرد امنیتی پیشرفته ای را ارائه می‌کنند و موارد دیگر.

لاراول

لاراول بسیاری از ویژگی های امنیتی از پیش برنامه ریزی شده را ارائه می دهد که می توانید برای پروژه های خود پیاده سازی کنید. این ویژگی‌ها به طور پیش‌فرض «فعال» نیستند، به این معنی که باید آن‌ها را به صورت دستی و بر اساس پروژه به پروژه اضافه کنید. این ویژگی ها عبارتند از:

  • – یک سیستم احراز هویت کاربر
  • – محافظت در برابر حملات XSS و تزریق SQL
  • – تایید ایمیل
  • – قابلیت هش کردن و بازنشانی رمز عبور

لاراول علاوه بر عملکرد از پیش برنامه ریزی شده خود، بسته هایی را برای افزایش امنیت در نظر گرفته است. مسلماً، لاراول بسیار امن تر از سایر فریم ورک های PHP است. با این حال، همیشه کارهای بیشتری برای محافظت از سایت خود می توانید انجام دهید.

تفاوت وردپرس با لاراول: تجارت الکترونیک

راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از بهترین راه های کسب درآمد اینترنتی است. این بخش به شما کمک می کند تصمیم بگیرید کدام پلتفرم مناسب تر است.

وردپرس

وردپرس یک CMS بسیار کاربرپسند برای راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیک است. این افزونه با طیف گسترده ای از پلاگین های تجارت الکترونیک ارائه می شود که می تواند ویژگی های زیادی را به نصب پایه وردپرس شما اضافه کند. با استفاده از افزونه رایگان WooCommerce، می توانید یک ویترین ایجاد کنید، محصولات را آپلود کنید، پرداخت ها و حمل و نقل را پردازش کنید و موارد دیگر.

تجارت الکترونیک با وردپرس

علاوه بر این، می‌توانید از افزونه‌های WooCommerce برای افزودن قابلیت‌های اضافی به فروشگاه خود مانند فیلترهای محصول و نظرات مشتریان استفاده کنید. از آنجایی که شما فروشگاه خود را به صورت بصری کنترل می کنید، سازماندهی و فروش محصولات خود بسیار آسان است.

WooCommerce نه تنها دارای افزونه هایی است که باعث عملکرد بهتر سایت شما می شود، بلکه ابزارهایی نیز برای عملکرد بهتر آن به صورت آنلاین وجود دارد. افزونه‌های SEO WooCommerce به یافتن محصولات شما در موتورهای جستجو کمک می‌کنند و برخی از آنها مانند Yoast و Rank Math رایگان هستند.

به علاوه، می‌توانید از میان دیگر افزونه های رایگان و پولی تجارت الکترونیک، مانند Easy Digital Downloads، یکی را انتخاب کنید. به طور کلی، تجارت الکترونیک وردپرس بسیار در دسترس است.

لاراول

همانطور که قبلا توضیح دادیم، لاراول با بسته ها کار می کند. برخی از بسته های لاراول می توانند عملکردهای پیچیده ای را به پروژه های شما اضافه کنند، مانند ابزارهای انتشار و سیستم های تجارت الکترونیک. بسته های تجارت الکترونیکی مانند Aimeos و Lunar می توانند به شما در راه اندازی فروشگاه های آنلاین پیچیده کمک کنند.

تجارت الکترونیک با لاراول

این بسته‌های تجارت الکترونیک به شما آزادی بیشتری نسبت به WooCommerce می‌دهد زیرا می‌توانید محصولات پیچیده تر، سبد خرید و پارامترهای مشتری را طراحی کنید. همچنین معمولاً به یک مرکز مدیریت برای مدیریت تمام فروش خود دسترسی خواهید داشت. با این حال، مانند بسیاری از ویژگی های لاراول، برای استفاده حداکثری از بسته های تجارت الکترونیک، به تجربه توسعه دهنده نیاز دارید.

در انتها اگر قصد راه اندازی وبسایت وردپرسی خودتان در سرور مجازی لینوکس را دارید به شما پیشنهاد می کنیم که از پلان های ارائه شده در وبسایت آذرسیس استفاده کنید که با سرعت زیاد، کیفیت مناسب و تحویل فوری ارائه می شوند.

سخن آخر

همانطور که گفته شد وردپرس و لاراول دو ابزار متمایز با قابلیت های مختلف و موارد استفاده در توسعه وب هستند. وردپرس یک CMS کاربرپسند برای ایجاد وب سایت و وبلاگ است، در حالی که لاراول یک چارچوب PHP برای ساخت برنامه های کاربردی وب سفارشی است. درک تفاوت‌های این دو پلتفرم می‌تواند به توسعه‌دهندگان کمک کند تا ابزار مناسبی را برای نیازهای پروژه خاص خود انتخاب کنند. در نهایت، تصمیم بین وردپرس و لاراول به محدوده پروژه، پیچیدگی، الزامات عملکرد و تخصص توسعه دهنده در برنامه نویسی PHP بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *