
آیا به دنبال راهی برای نحوه غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس هستید؟ شاید در حال آزمایش نفوذ باشید، برنامه ای را اشکال زدایی می کنید، یا صرفاً نیاز دارید که برای مدت کوتاهی فایروال سیستم خود را کنار بگذارید. درک چگونگی مدیریت فایروال، از جمله غیرفعال کردن آن، برای هر کاربر کالی لینوکس یک مهارت بسیار ضروری است.
در این مقاله، به شما مراحل دقیق و آسانی را آموزش می دهیم کنحوه غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس را یاد بگیرید. ما دستورات لازم را ارائه خواهیم داد و نکات مهمی را برای اطمینان از اینکه این کار را به درستی و با آگاهی از پیامد های آن انجام میدهید، با شما در میان خواهیم گذاشت.
برای شروع، به ادامه مقاله بروید و راهنمای گام به گام ما را دنبال کنید تا فایروال خود را در کالی لینوکس غیرفعال کنید.
نحوه غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس به صورت تصویری
ابتدا فایروال کالی لینوکس را راه اندازی می کنیم، برای این کار می توانیم از دستور ساخت Firewall در کالی لینوکس استفاده کنیم، زیرا به صورت پیش فرض نصب نشده است.
UFW یک نرم افزار ساده برای مدیریت فایروال لینوکس است که به دنبال ایجاد یک رابط کاربر پسند است:
$ sudo apt install ufw
اکنون فایروال کالی لینوکس با موفقیت سازماندهی شد و می توانیم از دستور Status برای تأیید وضعیت آن استفاده کنیم، دستورالعمل زیر را در ترمینال کالی لینوکس برای بررسی وضعیت اولیه فایروال UFW اجرا کنید.
$ Sudo ufw status
در حال حاضر وضعیت “فعال” است و از آن جایی که به دنبال غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس هستید، می توانید از دستور Disable برای خاموش کردن آن استفاده کنید، برای غیرفعال کردن فایروال، دستور زیر را در ترمینال کالی لینوکس اجرا کنید:
$ sudo ufw disable
همان طور که در تصویر بالا نشان داده شده است “فایروال در هنگام راه اندازی سیستم متوقف و غیرفعال شد”، ما دوباره می توانیم از دستور Status برای بررسی وضعیت آن استفاده کنیم.
فایروال سیستم کالی لینوکس اکنون غیرفعال شده است، با این حال ما باید آن را دوباره بررسی کنیم، با استفاده از دستور زیر میتوانیم وضعیت فعلی فایروال خود بررسی کنیم:
$ Sudo ufw status
در حال حاضر وضعیت “غیرفعال” است، اما در بیشتر موارد کاربر تنها زمانی فایروال را غیرفعال میکند که میخواهد یک عملیات ضروری را انجام دهد و فایروال آن را مسدود میکند.
با این حال هنگامی که کاربر کار را انجام داد، اکیدا توصیه می شود که فایروال دوباره فعال شود، اگر فایروال شما قبلاً غیرفعال شده است، می توانید با اجرای دستور زیر دوباره آن را فعال کنید.
$ sudo ufw enable
چه دلایلی ممکن است باعث شود که من فایروال را در کالی لینوکس غیرفعال کنم؟
دلایلی که ممکن است باعث غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس شوند، عبارتند از:
🔹 نصب یا به روزرسانی نرم افزارها
بعضی برنامه ها هنگام نصب یا آپدیت نیاز دارند بدون محدودیت به شبکه دسترسی داشته باشند و فایروال ممکن است این دسترسی را مسدود کند. در این شرایط غیر فعال کردن موقت فایروال توصیه می شود.
🔹 رفع مشکلات اتصال یا تداخل
اگر فایروال باعث اختلال در عملکرد برنامه ها، اشتراک گذاری فایل یا اتصال شبکه شود، ممکن است برای عیب یابی یا حل مشکل، فایروال را موقتاً غیر فعال کنید.
🔹 اجرای تست های امنیتی یا نفوذ
در محیط های تست نفوذ یا ارزیابی امنیت، فایروال ممکن است ترافیک مورد نیاز را مسدود کند و غیر فعال کردن آن به اجرای صحیح تست ها کمک می کند.
🔹 محیط های آزمایشگاهی یا آموزشی
در شرایطی که امنیت شبکه کمتر مهم است و هدف آموزش یا آزمایش است، غیر فعال کردن فایروال برای ساده سازی کارها انجام می شود.
🔹 نیاز به باز کردن پورتهای خاص
به جای غیر فعال کردن کامل، گاهی باز کردن پورت های مورد نیاز در فایروال ممکن نیست یا پیچیده است، بنابراین غیر فعال کردن فایروال راه حل موقت است.
🔹 مشکلات ناشی از آنتی ویروس ها یا برنامه های امنیتی دیگر
گاهی تنظیمات فایروال توسط آنتی ویروس یا نرم افزار های امنیتی مدیریت می شود و برای تغییر تنظیمات یا رفع تداخل، نیاز به غیر فعال کردن فایروال است.
سخن آخر
همان طور که در این آموزش با نحوه استفاده از فایروال ها، اهمیت آن در سیستم کامپیوتری و دلایل غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس آشنا شدیم.
با این حال مواقعی که باید فایروال سیستم را برای انجام برخی وظایف ضروری غیرفعال کنیم، بسته به شرایط خاص خود می توانید فایروال را در سیستم کالی لینوکس از روشی که در بالا توضیح داده شد غیرفعال کنید.
همچنین توصیه می شود پس از اتمام فرآیندی که به دنبال غیرفعال کردن آن بودید، فایروال را فعال کنید تا بتواند به راحتی از رایانه شما در برابر هر گونه نرم افزار مخرب و هکر محافظت کند، امیدواریم این راهنما برای فعال و غیرفعال کردن فایروال در کالی لینوکس مفید باشد.
با اجرای دستور زیر در ترمینال می توانید وضعیت فایروال (معمولاً مدیریت شده توسط UFW) را بررسی کنید:rnsudo ufw statusrnrn
بله، غیرفعال کردن فایروال سیستم شما را در برابر حملات و دسترسی های غیرمجاز آسیب پذیر می کند.rn بنابراین فقط در مواقع ضروری و به طور موقت این کار را انجام دهید و پس از اتمام کار فایروال را دوباره فعال کنید.