آذرسیس

What is trad And how does a trader make money from the financial markets
5/5 - (3 امتیاز)

ممکن است به تازگی کلمه ترید (trade) به طور مداوم به گوش شما رسیده باشد، اما در همین ابتدا باید بدانید که ترید (trade) از زمان پیدایش داد و ستد در میان انسان ها به گونه های مختلف وجود داشته است.

با پیشرفت ثانیه به ثانیه علم، ابزار های گوناگونی برای سهولت در تمام مراحل زندگی انسان ها به وجود آمد، که به واسطه همین موضوع نحوه کسب و کار و ایجاد درآمد نیز شکل به خصوص خودش را گرفت.

به نحوی که امروزه تریدینگ به یک روش پر درآمد برای تمام اقشار تبدیل شده است، اما در عین حال ورود به این جامعه بدون دانش ممکن است فاجعه ای به همراه داشته باشد.

در این مقاله قصد داریم عنوان ترید چیست؟ و چگونه یک تریدر از بازار های مالی کسب درآمد می کند؟ را به طور کامل بررسی کنیم، با ما همراه باشید.

ترید

تریدر کیست؟ و چگونه می تواند از طریق trade کسب درآمد کند؟

بازار ها و روش های زیادی برای trade کردن وجود دارد، که با توجه به مزایا و معایب هر کدام می توانید علاقه مندی خود را پیدا کرده و در آن فعالیت کنید.

به زبان ساده معامله گران از طریق سفته بازی در مورد بالا یا پایین شدن قیمت ها کسب سود می کنند، که ممکن است یک فرد مستقل یا به صورت گروهی باشند.

آن ها به دنبال خرید سهام با قیمت کم و فروش آن در قیمت بالا هستند، اما تشخیص این موضوع و یافتن سهام مورد نظر اصلاً کار ساده ای نیست و نیازمند آموزش است.

چنانچه شما نیز قصد ورود به این حوزه کسب و کاری (trade) را دارید باید آماده ضرر کردن باشید، زیرا ممکن است در مجموع تعداد معامله شکست خورده شما بیشتر از معامله سود ده تان باشد.

روش دیگر کسب درآمد از trade، معاملات Short Selling است، فرض کنید سهامی دارید که فکر می کنید قیمت آن کاهش خواهد یافت، فروش آن در قیمت بالا و خرید دوباره پس از افت سود شما را تامین می کند.

خرید سود سهام از شرکت های سهام دار از دیگر روش های کسب سود است، که در این روش به صوررت فصلی یا ماهیانه وجه سود سهام از طرف شرکت به حساب شما واریز خواهد شد.

به طور کلی گزینه های بسیار زیادی برای نحوه کسب درآمد در trade برای یک معامله گر حرفه ای وجود دارد، و این بازار ها بسیار جذاب تر از آن است، که منتظر بالا رفتن قیمت سهام خود بمانید.

ترید

انواع روش های trade

صرف نظر از اینکه در کدام بازار فعال هستید، نحوه تصمیم گیری در بازار های مختلف مهم ترین و استرس زا ترین مورد برای یک معامله گر می باشد.

بنابراین در این قسمت انواع روش های تریدینگ و تحلیل در بازار ها برای آشنایی بیشتر با این دنیا بی نهایت جذاب و سودآور را برای شما عزیزان آورده ایم.

  • تحلیل Fundamental

تجزیه و تحلیل فاندامنتال با توجه به تاریخچه و اقتصاد و اخبار روز متمرکز است، تا تعیین کند که ارز یا سهام مورد نظر روند افزایش یا کاهشی در پی خواهد داشت.

تاریخچه یک سهام می تواند بررسی دوره های زمانی، وضعیت مالی شرکت مورد نظر، نسبت قیمت به سود یا هزاران متغییر دیگر باشد.

  • تحلیل Technical

همواره بین افراد تحلیل گر فاندامنتال و تکنیکال بحث و گفتگو زیادی راجب دقت در تحلیل وجود داشته و دارد، اما بهترین تحلیل ترکیب چند روش تحلیل به صورت همزمان است.

در تحلیل تکنیکال با استفاده از نمودار ها متنوع و متد های از پیش تعیین شده، پیش بینی می شود که آیا قیمت این سهام یا ارز بالا رونده یا کاهشی خواهد بود.

نمودار ها در تحلیل تکنیکال از تایم فریم 1 دقیقه ای شروع شده و تا زمان بندی هفتگی و ماهانه قابل مشاهده تمام معامله گران خواهد بود.

  • تحلیل احساسات

شاید عنوان این تحلیل برای شما جالب باشد، و در ذهن خود بپرسید که چرا نقش احساسات بازار باید در خرید و فروش یک سهام دخیل باشد؟

اما در نظر داشته باشید که هیچ کدام از 2 روش بالا بدون این روش تجزیه و تحلیل تکمیل نخواهد بود، و همواره اطلاعات ناقصی از وضعیت بازار خواهید داشت.

تحلیل احساسات بازار به معنی در نظر گرفتن احتمال خرید یا فروش ارز یا سهام مورد نظر شما از طرف انبوهی از معامله گران حاضر در صحنه است.

برای تحلیل این روش می توانید اخبار اجتماعی مربوطه و یا نظرات تحلیل گران موجود در بازار را مطالعه نمایید.

  • تحلیل مبتنی بر جریان

بررسی حجم معاملات انجام گرفته، حجم سود دهی سهام مورد نظر مواردی است، که به معامله گران اطلاعات روند و جریان بازار را می دهد.

همان طور که پیش تر از این هم اشاره شد، هیچکدام از روش های تحلیل در بالا به خودی خود یک تحلیل کامل نیستند، و برای داشتن یک خرید و فروش (trade) موفق باید تمام جوانب موجود را بررسی کرد.

ترید

انواع تریدر

افراد فعال در بازار های تریدینگ با توجه به نوع معاملات، نحوه تجزیه و تحلیل آن ها و حتی مقدار سرمایه و دارایی شان در این عرصه به چند دسته بندی تقسیم می شوند.

  • معامله گران نوسان

معامله گران Swing یا همان نوسان همان طور که از عنوان آن مشخص است، به افرادی گفته می شود که علاقه مند به گرفتن حرکات قیمتی در بازار هستند.

این نوع تریدر ها معمولاً در بازه های زمانی پایین مانند 1 یا 4 ساعت معامله می کنند، تا نواسانت بازار در بازه ها را از دست ندهند.

  • معامله گران موقعیت

این دسته از معامله گران در مقایسه با معامله گران نوسان دید بلند مدت تری نسبت به بازار دارند، برای مثال ممکن است معامله آن ها هفته ها یا ماه ها طول بکشد.

مزیت این نوع trade در بازار نگران نبودن از بابت نوسانات آنی در قیمت ها می باشد، اما باید در نظر گرفت که کسب سود در این روش زمان زیادی از تریدر می گیرد.

  • معامله گران روزانه

همان طور که از نام آن مشخص است، در این روش از trade،  تریدر می خواهد یک معامله را در طی یک روز باز و در نهایت همان روز به سر انجام برساند. 

این دسته از معامله گران نیز چون نمی خواهند معامله شان باز بماند، از تایم فریم های 1 دقیقه تا 1 ساعت استفاده می کنند.

  • معامله گران اسکالپر

اگر به معاملات کوچک با سود های سریع در بازار علاقه مند هستید، در واقع شما یک معامله گر اسکالپر محسوب می شوید.

تایم فریم های پایین مانند 1،5،10 یا حتی 30 ثانیه ای برای این دسته از معاملات بهترین است، و یک تریدر در این روش به حرکات بزرگ بازار اهمیت چندانی نمی دهد.

  • معامله گران Algo

معامله گران Algo یا همان الگوریتمی جزو دسته بندی های جدید تریدر ها هستند، که به الگوریتم های کامپیوتری پایبند می باشند.

معمولاً افراد تازه کار در این بازار به الگوریتم های کامپیوتری اعتماد می کنند زیرا اطلاعات زیادی برای تجزیه و تحلیل قیمت ندارند.

ترید

 برای بالا بردن امنیت دارایی و دسترسی بدون محدودیت به پلتفرم های مختلف trade می توانید سرور مجازی یا سرور اختصاصی آذرسیس را با بالاترین کیفیت تهیه کنید.

سخن آخر

در این مقاله سعی در توضیح یکی از جذاب ترین عنوان های حال حاضر برای کسب درآمد داشتیم که امیدواریم مورد پسند شما علاقه مندان قرار گرفته باشد.

از این که در پست ترید چیست؟ و چگونه یک تریدر از بازار های مالی کسب درآمد می کند؟ همراه بودید از شما متشکریم.

در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید از قسمت ارسال نظرات با کارشناسان آذرسیس در ارتباط باشید.

چه زمانی نباید معامله کرد؟

زمانی که پتانسیل سود کمتر از ریسک معامله ما باشد، نباید trade کرد. زیرا گاهی اجتناب از انجام معامله به اندازه خود یک ترید موفق مهم است.

یک معامله چقدر می تواند باز بماند؟

هیچ محدودیتی برای زمان باز نگه داشتن یک معامله در بازار وجود ندارد. مگر آنکه برخی از کارگزاری های خاص این محدودیت را اعمال کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *