آذرسیس

5 ways to increase website speed with LiteSpeed

افزایش سرعت وب سایت یکی از مهم ترین دغدغه های هر کاربری است که در زمینه میزبانی وب فعالیت دارد. افزونه رایگان LiteSpeed Cache که توسط LiteSpeed ارائه می شود، می تواند سرعت وب سایت شما را با تکنولوژی Smart Purge افزایش دهد. افزونه LiteSpeed Cache کمی با سایر افزونه های وردپرس متفاوت است، دلیل این تفاوت، متکی بودن این افزونه به وب سرور LiteSpeed است. یعنی حتما باید برای استفاده از این افزونه به یک وب سرور در اختیار داشته باشیم.مانند سایر افزونه های مدیریت کش، LiteSpeed cache نیز به کاربران اجازه می دهد تا با تغییر تنظیمات بتوانند ذخیره سازی کش را بهینه کنند. این افزونه قدرت برنامه نویسی زیادی دارد. اگر وب سرور شما LiteSpeed است آن را بکار گیرید، چرا که با استفاده هماهنگ این دو به طور همزمان، سرعت وب سایت به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند.

آموزش افزایش سرعت وب سایت با LiteSpeed 

پس از توضیح مختصر در مورد افزونه LiteSpeed، اکنون می خواهیم در ادامه 5 روش برای افزایش سرعت وب سایت با LiteSpeed را معرفی کنیم:

راه برای افزایش سرعت وب سایت با LiteSpeed

نصب و فعال سازی PHP Opcode Cache 

Opcode cache یک افزونه بهینه سازی عملکرد برای PHP است. در این راستا، برای ذخیره کدهای تولید شده هنگام تفسیر اسکریپت PHP از حافظه مشترک یا همان shared memory استفاده می شود. با انجام این کار، در خواست های بعدی می توانند از تجزیه و کامپایل جلوگیری کنند و زمان اجرای PHP را کاهش دهند.

نصب و فعال سازی PHP Opcode Cache 

بررسی استفاده بیش از حد از Cpu و حافظه 

خروجی top خود را چک کنید تا معلوم شود کدام فرآیند یا کاربر از حافظه یا CPU، بیش از حد استفاده می کند. پس از چک کردن خروجی، حال بررسی کنید که حافظه پنهان به درستی برای هر دامنه فعال است یا خیر. همچنین گزارش های دسترسی به دامنه را بررسی کنید که آیا کاربران به URL با ترکیبی از رشته های پرس و جو که می تواند URL را غیر قابل ذخیره کند، دسترسی دارند یا خیر. نکته ای که در این بخش قابل ذکر است، گاهی اوقات کد های buggy PHP مسبب مشکلات عملکرد هستند.

افزایش زمان اجرای PHP

هدف Max Idle Time، تعیین مدت زمان بر حسب ثانیه، قبل از توقف یک برنامه خارجی توسط سرور است. اگر دستگاهی با حافظه idle دارید، می توانید این عدد به دست آمده را افزایش دهید. برای طولانی کردن عمر PHP، کافی است Max Idle Time را به یک عدد بزرگ مثل 3600، در PHP Tab یا در سطح اپلیکیشن خارجی افزایش دهید.

بررسی اطلاعات PHP

در این قسمت پس از بررسی صفحه phpinfo.php خود، این چند ماژول را چک کنید.

timezonedb

توصیه می شود ماژول timezonedb را برای PHP فعال کنید. مشاهده عملکرد ضعیف در سرور در اثر فضای ذخیره سازی مشترک رایج است. دلیل این اختلال  تأخیر I/O است. نکته قابل توجه این است که کمبود timezonedb می تواند بسیار پر هزینه باشد، چرا که PHP باید بتواند صدها فهرست را اسکن کند.

Xdebug

در این قسمت مطمئن شوید که PHP xdebugmodule در صورت این که نیازی به آن ندارید، غیر فعال باشد. xdebug فقط برای ادغام برنامه نویسی است و نباید به صورت پیش فرض نصب شود.

Snmp

ماژول Snmp فقط فایل های MIB موجود را اسکن و تجزیه می کند، اما توجه داشته باشید که همه به پشتیبانی Snmp نیاز ندارند.

افزایش ظرفیت حافظه PHP

اغلب ظرفیت حافظه PHP توسط کنترل پنل روی مقدار کم مثل 64M یا 32M تنظیم می شود. توصیه ما به شما این است که ظرفیت حافظه را به مقدار بیشتری که متناسب با نیاز های برنامه هایتان است افزایش دهید. وردپرس با داشتن حافظه 512 کارآیی بهتری دارد ولی Magento با حافظه 768 و 1024 کارآیی خوبی خواهد داشت. phpinfo.php را چک کنید تا مطمئن شوید که حافظه کافی در اختیار دارید. فقط توجه داشته باشید که آن را در حد خیلی بالایی قرار ندهید، چرا که این کار منجر به نشت حافظه می شود که به جای بهبود عملکرد، به عملکرد آن آسیب می رساند.

نصب و فعال سازی PHP Opcode Cache 

ما در سایت آذرسیس برای سرورهای هاستینگ خود از وب سرورهای لایت اسپید استفاده می کنیم. شما کاربران محترم در صورت تمایل می توانید یکی از پلان های سرور مجازی و سرور اختصاصی را از آذرسیس تهیه کرده و جهت نصب وب سرور روی آن اقدام کنید. همچنین کارشناسان ما نیز می توانند وب سرور را به صورت رایگان روی سرورهای شما نصب کنند. کافیست یک تیکت به بخش پشتیبانی ارسال کنید.

سخن آخر

روش های افزایش سرعت وب سایت می تواند سوال بسیاری از کاربران باشد. اگر سوال شما نیز همین موضوع است، این مقاله می تواند تاثیر گذار باشد. ما در این مقاله 5 روش معرفی کردیم که می توان با استفاده از افزونه LiteSpeed، سرعت وب سایت را افزایش داد. شما می توانید با در نظر گرفتن مواردی که در متن مقاله به آن اشاره شد، سرعت وب سایت خود را افزایش دهید. امیدواریم این مقاله در این زمینه برای شما مفید واقع شده باشد. از همراهی شما سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *