آذرسیس

چگونه Index سریع در گوگل داشته باشیم؟
5/5 - (1 امتیاز)

ایندکس گوگل همواره یک موضوع مهم برای صاحبان و توسعه دهندگان وب سایت است، زیرا تنها نوشتن محتوا کافی نیست، و باید آن محتوا را در گوگل ثبت کرد.

گوگل همیشه در حال خزیدن در میان مطالب و ایندکس کردن آن ها می باشد، و اگر صفحه ای از مطالب شما ایندکس نشود، از طرف کاربران قابل دسترس کرد.

در ادامه به طور کامل سر فصل جذاب چگونه Index سریع در گوگل داشته باشیم؟ را برای شما علاقه مندان آورده ایم. امیدواریم از مطالعه آن لذت ببرید.

Index

نحوه ایندکس در گوگل

گوگل بات صفحات ایجاد شده توسط شما در وب سایت تان را می خزد، که به این کار ربات گوگل اصطلاحاً Crawling می گویند.

سپس بعد از انجام Crawling صفحات تجزیه و تحلیل می شوند، و آن ها را در یک پایگاه داده بزرگ ذخیره می کند. و در پایان مرحله Ranking شروع می شود.

در مرحله Ranking یا رتبه بندی گوگل بهترین و مرتبط ترین صفحات را از داده های ذخیره شده خود انتخاب کرده و به عنوان نتایج جستجو کاربر نشان می دهد.

چگونه می توان فهمید که صفحات ما در گوگل ایندکس شده یا نه؟

ویژگی Site گوگل تشخیص اینکه آیا مطالب ما Index شده یا نه را برای ما آسان می کند. در این قسمت نحوه استفاده از این خاصیت را بررسی خواهیم کرد.

ابتدا به گوگل بروید و در قسمت Search Bar، نام سایت و سپس دامنه را جستجو کنید. وقتی به زیر Search Bar نگاه می کنید، تعداد تخمینی از صفحات ایندکس شده خود را مشاهده می کنید.

چنانچه در وب سایت ما صفحات ایندکس شده وجود داشته باشد آن را نشان می دهد، در غیر این صورت عدد صفر را برای شما نمایان خواهد کرد.

بدین ترتیب وضعیت Indexing صفحات خود را به سرعت بررسی کرده اید، اما دقت کنید که این یک روش صد در صدی نیست و یک روش پیچیده تر به اسم Google Seach Consolen نیز دارد.

در تصویر زیر یک مثال از جستجو در گوگل برای شما آمده است:

ایندکس Index

چگونه گوگل را وادار به Index سریع صفحات کنیم؟

عملیات Index شدن صفحات سایت ممکن است از چند روز تا چند هفته طول بکشد، و این موضوع اصلاً برای رتبه بندی وب سایت ما خوب نیست.

حتی اگر وب سایت شما تازه کار باشد، روش هایی برای تسریع عملیات ایندکس صفحات شما در گوگل وجود دارد، که در این قسمت به توضیح آن می پردازیم.

  • استفاده از GSC

اولین و ساده ترین راه ارسال درخواست ایندکس شدن در کنسول جستجو گوگل است، GSC یا همان کنسول جستجو گوگل به شما این امکان را می دهد که حضور وب سایت خود در گوگل را بررسی و عیب یابی کنید.

 توجه: چنانچه اکانتی در GSC ندارید، لازم است با اکانت گوگل خود وارد شده و از طریق افزودن ویژگی وب سایت خود را اضافه و مالکیت آن را تایید نمایید.

  • ایجاد SiteMap

یکی دیگر از روش های سرعت بخشیدن به ایندکس شدن ساختن نقشه راه برای وب سایت (SiteMap) آن است. نقشه سایت وظیفه یک راهنما در جنگل برای ربات های گوگل را ایفا می کند.

یک نقشه سایت XML فایلی است، که تمام URL هایی که می خواهید از طرف گوگل ایندکس یا به اصطلاح خزیده شود، را فهرست می کند.

به عبارت دیگر با این کار صفحات مهم از طرف شما مشخص می شود، و به به خزنده ها کمک می کند هرچه سریعتر آن ها را پیدا کنند.

بعد از اینکه نقشه سایت خود را آماده کردید، در GSC به قسمت SiteMap که در زیر مجموعه گزینه Indexing است، بروید نقشه سایت را وارد و Submit کنید.

ایندکس Index

توجه: ممکن است پردازش نقشه سایت شما چند روزی طول بکشد، زمانی که با موفقیت به اتمام برسد لینک SiteMap با پیام سبز رنگ Success مانند تصویر یزر را دریافت خواهید کرد.

ایندکس Index

  • استفاده از ابزار بازرسی URL

آخرین روش توصیه شده از طرف ما استفاده از ابزار بازرسی URL در کنسول جستجو گوگل (GSC) برای وب سایت تان خواهد بود.

برای شروع مطابق تصویر زیر ابتدا URL ها را در قسمت URL Inspection وارد نمایید.

ایندکس Index

اگر تصویر زیر را مشاهده کردید یعنی URL شما توسط گوگل خزیده و ایندکس شده است.

ایندکس Index

در قسمت Crawl می توانید جزییات را بررسی نمایید، برای مثال در تصویر زیر آخرین Crwaling شما چه زمانی بوده را نشان می دهد.

ایندکس Index

وقتی مراحل بالا برای شما نمایان می شود، نیاز به انجام کاری ندارید، اما اگر وضعیت URL Is Not On Google مانند تصویر زیر را مشاهده کردید، یعنی ایندکس شما انجام نشده است.

ایندکس Index

احتمال اینکه مشکل ایندکس نشدن در این قسمت به طور واضح به شما نشان داده شود وجود دارد، پس از رفع ایراد روز گزینه زیر کلیک کنید، تا در خواست Indexراارسال کرده باشید.

ایندک Index

با بررسی و انجام هر سه روش بالا می توانید گوگل را وادار به Index سریع صفحات کنید، بنابرایئن هرگز جای نگرانی برای دیده نشدن صفحات تان نخواهید داشت.

کیفیت وب سایت تان را بالا ببرید!

مشکل Index نشدن صفحات شما از طرف گوگل همیشه به مسائل فنی خاص مربوط نمی شود، بلکه ممکن است کیفیت لازم برای یک وب سایت خوب را نداشته باشید.

گوگل اگر تشخیص دهد که سایت شما از طرف کاربران مورد پسند و قابل استفاده نیست، صفحات شما را نادیده می گیرد و به اصطلاح ایندکس نمی شود.

امنیت و کیفیت دو کلمه بسیار مهم برای تمام مراحل تولید محتوا در یک وب سایت است، برای فراهم کردن آن در مرحله اول شما به سرور مجازی و یا سرور اختصاصی نیاز خواهید داشت.

برای تهیه سرور با بالاترین کیفیت و مناسب ترین هزینه، بدون هیچ گونه ایجاد قطعی آذرسیس در خدمت شما سئو کاران و صاحبان وب می باشد.

سخن آخر

در این مقاله با عنوان بسیار جذاب چگونه Index سریع در گوگل داشته باشیم؟ در خدمت شما عزیزان و همراهان همیشگی آذرسیس بودیم.

امیدواریم از مطالعه این آموزش همانند آموزش های دیگر نهایت لذت و استفاده را برده باشید، درصورت بروز هرگونه مشکل در مراحل ذکر شده به راحتی می توانید با ما در ارتباط باشید.


2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *