بررسی نسخه لینوکس امری مهم برای اطمینان از بروز بودن و عملکرد بهتر سیستم عامل شما است. لینوکس از محبوب ترین سیستم عامل های موجود به شمار می رود که توانسته از 90% از کاربران را راضی نگه دارد. این سیستم عامل دارای امنیت بالایی بوده و مقدار زیادی از زیر ساخت های ابری و خدمات میزبانی را به خود اختصاص داده است. در این مقاله، 4 دستور برای بررسی نسخه لینوکس آورده شده که به شما کمک میکنند تا اطلاعات دقیقی از نسخه فعلی سیستم خود را دریافت کنید. همراه ما باشید.
فهرست مطالب
4 دستور کاربردی برای بررسی نسخه لینوکس
Linux از محبوب ترین سیستم عامل های میزبانی به شمار می رود که از ترکیب هسته لینوکس، مجموعه ای از نرم افزار های متنوع، کتابخانه GNU، ابزار ها و… تشکیل شده است. محیط کار این توزیع از رابط کاربری بالایی برخوردار بوده و امنیت بالایی را نیز برای کاربران فراهم می کند. متخصصان فنی همواره بر این موضوع تاکید دارند، قبل از استفاده از این توزیع بررسی کنید که چه نسخه ای از لینوکس روی سیستم شما اجرا می شود. البته دانستن اینکه از چه مدیر بسته برای نصب بسته های جدید استفاده کنید نیز به کارتان خواهد آمد.
1- دستور کسب اطلاعات سیستم و نسخه لینوکس
با اجرای دستور زیر می توانید در مورد مشخصات سیستم و نسخه لینوکس اطلاعاتی کسب کنید. این مشخصات شامل نام هسته، نسخه هسته، نسخه سیستم عامل و معماری سختافزار می باشد.
uname -a:
2- دستور جمع آوری اطلاعات جامع از نسخه لینوکس
این دستور اطلاعات مفصلتری از نسخه لینوکس به شما ارائه میدهد. این اطلاعات شامل نام توزیع، شماره نسخه، کدنامهای توزیع و تاریخ انتشار نسخه لینوکس می باشد.
lsb_release -a:
3- دستور کسب اطلاعات اضافی در مورد نسخه لینوکس
این دستور اطلاعات اضافی از سیستم عامل را ارائه میدهد. این اطلاعات شامل نام توزیع، شماره نسخه، تاریخ انتشار و دیگر اطلاعات مربوط به نسخه لینوکس است.
cat /etc/os-release
4- دستور برای کسب اطلاعات هویتی سیستم
با این دستور می توانید اطلاعات جامعی از سیستم خود به دست بیاورید. این اطلاعات شامل نام میزبان، معماری سیستم، نسخه کامل توزیع و دیگر اطلاعات هویتی سیستم است.
hostnamectl
⬅️ سرور مجازی لینوکس از خدمات ارائه شده شرکت های میزبانی است که در پلن های مختلفی ارائه می شود. سرور باکیفیت درکنار قیمت مقرون به صرفه همان چیزی که اکثر کاربران به دنبال آن هستند. برای مشاهده سایر خدمات مانند سرور مجازی ویندوز، سرور اختصاصی و… می توانید پلان های موجود در سایت را مشاهده کنید.
سخن آخر
اگر شما نیز به عنوان کاربر مبتدی می خواهید کار خود را با این توزیع محبوب شروع کنید، کسب اطلاعات جامع و نحوه به کارگیری از آن عملی مهم به شمار می رود. در این آموزش با بررسی 4 دستور، میتوانید به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی عمیق، اطلاعات کاملی از نسخه لینوکس خود دریافت کنید و از بروز بودن و عملکرد بهتر سیستم خود اطمینان حاصل کنید. ممنون که در این آموزش نیز همراه ما بودید.