حتماً تا کنون پیش آمده است که وقتی یک متن از وبلاگی را مطالعه می کنید در میان سطر های آن، لینک های داده شده به کلمات را ببینید.
لینک های موجود در وبلاگ ها با توجه به ماهیتی که دارند را لینک سازی خارجی می نامیم.
همان طور که از نام لینک سازی پیداست، این عمل صفحات مختلف را به همدیگر ربط می دهد که می تواند به صفحه ای از وب سایت خودتان، یا به یک وب سایت دیگر باشد.
در این مقاله از آذرسیس 0 تا 100 مفهوم و نحوه ایجاد لینک سازی خارجی را به شما آموزش خواهیم داد، همچنین در ادامه 16 وبلاگ خارجی و ایرانی رایگان مناسب برای لینک سازی خارجی را به شما کاربران معرفی می کنیم.
فهرست مطالب
لینک سازی خارجی چیست؟
لینک سازی خارجی که به آن بک لینک خارجی هم گفته می شود، یکی از ضروری ترین و جذاب ترین روش های سئو بر روی وب سایت است.
با لینک دادن به صفحات معتبر از وب سایت ها، اعتبار ما نیز در موتور های جستجو افزایش می یابد، اما توجه کنید که لینک سازی قوانین و شرایط خاص خود را دارد.
اخیراً این روش در وب سایت های ایرانی بسیار پر طرفدار است، اما توجه کنید که وب سایت هایی ایرانی که انتخاب می کنید آتوریتی بالایی داشته باشند و به قوی تر شدن پروفایل بک لینک شما کمک کنند.
در عوض از آن جایی که بحث انتشار محتوا در وب سایت های خارجی از مدت ها پیش داغ است، با خیال راحت می توانید محتوا پر طرفدار خود را در این وب سایت ها منتشر کرده و منتظر نتایج شگفت انگیز آن باشید.
مزایا لینک سازی خارجی
از مزایا ایجاد بک لینک های خارجی در صفحات وب سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش ترافیک مفید
گرفتن بک لینک از وبلاگ های معتبر یکی از مهم ترین اهداف هر کسب و کار برقرار در پلتفرم وب سایت را برآورده می کند.
افزایش ترافیک وب سایت و در نتیجه آن دیده شدن توسط مخاطبان بیشتر، احتمال فروش محصولات و خدمات شما را افزایش می دهد.
- تبلیغ رایگان
همان طور که می دانید تبلیغات عضو جدا نشدنی از کسب و کار های ما است و زمانی که نتوانیم آن را به درستی انجام دهیم، حتی اگر بهترین خدمات را ارائه دهیم میدان را به نفع رقبا خالی کرده ایم!
پس هر چقدر هم خدمات درجه یکی داشته باشیم بدون تبلیغ هرگز نمی توانیم آن ها را به گوش مخاطبان خودمان برسانیم.
از طرفی بازار داغ تبلیغات روز به روز موجب افزایش هزینه های این عرصه می شود، ولی لینک سازی خارجی یک تبلیغ رایگان برای شما است.
- افزایش اعتبار در موتورهای جستجو
هر چقدر وقت بیشتری برای لینک سازی خارجی صرف کنید به واسطه لینک های معتبر بیشتر دیده می شوید و مخاطب به شما اعتماد می کند.
نتیجه این اعتماد و گرفتن فید بک های خوب از طرف مخاطبان، اعتبار شما را در موتورهای جستجو بالا می برد و زمانی که یک مخاطب به دنبال محتوا باشد، وب سایت شما را بالاتر از بقیه نشان می دهد.
- بهبود سئو وب سایت
در نتیجه تمام مزایایی که در این قسمت برای شما آورده شد، لینک سازی خارجی رتبه شما در گوگل را بالا می برد و به همین راحتی به بخش مهمی از اهداف سئو خود نیز می رسید.
نکات مهم در انتخاب وبلاگ برای لینک سازی خارجی
- وبلاگی را انتخاب کنید که بعد از مدتی بک لینک ها را از کار نیندازد و یا آن ها را پاک نکند.
- وب سایت مورد نظر DA بالایی داشته و تا حد ممکن اسپم نداشته باشد.
- تعداد مناسبی را در نظر بگیرید و برای هر هفته آن تعداد را تا حدودی رعایت کنید.
- هرگز از لینک سازی خارجی در وبلاگ های ایرانی غافل نشوید.
- لینک هایی که میگذارید را با یک روتین تقریباً خاصی چک کنید تا اشتباهی رخ ندهد.
- هرگز اصول خاصی را در لینک گذاری رعایت نکنید زیرا گوگل آن را تشخیص می دهد.
- محتوای وب سایت انتخابی مرتبط با محتوای شما باشد.
چند وبلاگ خارجی و ایرانی رایگان
انتشار محتوا و لینک سازی در وبلاگ های مختلف، روش موثری در سئو وب سایت ها به حساب می آید و باعث افزایش ترافیک سایت میشود. ما در این مقاله سعی کردیم تمام وبلاگ های مناسب را در دو دسته بندی وبلاگ های ایرانی و وبلاگ های خارجی، برای شما جمع آوری کنیم.
لیست وبلاگ های ایرانی مناسب برای لینک سازی خارجی
با توجه به اهداف شما و در نظر گرفتن شرایط انتخاب یک وبلاگ خوب در لینک سازی خارجی تعدادی از وبلاگ های ایرانی مورد تایید آذرسیس را برای شما آورده ایم:
- رز بلاگ
رزبلاگ به دلیل کیفیت خدمات بالا و ارزش دامنه 74 و خدمات اش یکی از بهترین سرویس های وبلاگ نویسی در ایران است.
همچنین برای بیشتر دیده شدن می توانید از سری خدمات فول سرویس مارکتینگ رزبلاگ که توسط کارشناسان خبره ارائه می شود استفاده نمایید.
- نیلو بلاگ
نیلوبلاگ خودش را با مزایایی مثل ایندکس بالا در گوگل، قدرت دامنه، آتوریتی بالا و بکاپ گیری روزانه، برتر از تمامی وبلاگ ها معرفی می کند، همچنین مدعی است که تمامی وبلاگ ها توسط افراد متخصص سئو می شوند.
شما می توانید از نیلو بلاگ هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه بک لینک دائمی یا انبوه برای صفحات وب سایت خود تهیه کنید.
- آمیگو
آمیگو با توجه کیفیت خدماتی که در لینک سازی خارجی ارائه می دهد، یکی از بهترین جایگزین ها برای پلتفرم های لینک سازی فیلتر شده می باشد.
پلتفرم آمیگو مکانی برای خواندن، نوشتن و مطرح کردن سوالات تان است، حتی می توانید به سوالات دیگران نیز پاسخ دهید.
- پیکسلر
پیکسلر مدعی است که هدف اش از ایجاد این فضا، ساختن یک شبکه اجتماعی برای برنامه نویسان، توسعه دهندگان و فارسی زبانان علاقه مند به کد نویسی است.
این پلتفرم همواره حامی کسب و کارهای خلاق و نو پا می باشد که برای کاربران خلاق خود یک سری هدایا نیز در نظر می گیرد.
- ویرگول
کمتر کسی ممکن است به وبلاگ نویسی و لینک سازی خارجی علاقه مند باشد ولی نام ویرگول را تا به حال نشنیده باشد.
شاید برای تان جالب باشد که بدانید ویرگول این قابلیت را دارد که تعداد دقیق از میزان خوانده شدن مطلب تان را به شما اعلام کند!
همچنین در این پلتفرم بی نظیر می توانید از شنیدن پادکست های متنوع لذت ببرید.
- بلاگ اسکای
با بلاگ اسکای می توانید زمان انتشار وبلاگ ها را تعیین کرده و یادداشت های خود را دسته بندی کنید، همچنین می توانید نوشته خود را در صفحه اصلی سنجاق کنید.
یکی از صفحات جالب در بلاگ اسکای مقایسه امکانات ارائه شده با وردپرس و بلاگر است که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود.
- ایران بلاگ
از مزیت های سرویس وبلاگ نویسی و ایجاد لینک سازی در ایران بلاگ قابلیت نمایش پیش فرض در گوشی همراه است.
همچنین مواردی مانند خرید ریپورتاژ، بک لینک، لینک سازی خارجی و آگهی با لینک فالو از دیگر خدمات با کیفیت ایران بلاگ می باشد.
- بلاگ فا
با توجه به تحلیل های ترافیکی بلاگ فا یکی از پر بیننده ترین پلتفرم های فارسی زبان است که علاوه بر خدمات رایگان می توانید با پرداخت هزینه یکی از طرح های تبلیغاتی بلاگ فا را برای بیشتر دیده شدن انتخاب کنید.
اگر بخواهیم یکی از بهترین مزیت های بلاگ فا را نام ببریم، می توانیم به طراحی مناسب آن برای افراد مبتدی و پیشرفته به طور هم زمان است.
لیست وبلاگ های خارجی مناسب برای لینک سازی خارجی
در این قسمت نیز بهترین وبلاگ های خارجی که می توانند شما را به اهداف لینک سازی خارجی تان در یک وب سایت برسانند را بازگو کرده ایم:
- Google Blogger
بلاگر یک پلتفرم میزبانی وب است که در سال 2003 توسط گوگل خریداری شد و امروزه به اولین پلتفرم در زمینه وبلاگ نویسی تبدیل شده است.
Google Blogger از زبان فارسی پشتیبانی می کند، اما برخی محدودیت هایی مثل فیلترینگ، عدم پشتیبانی از هایپر لینک، حداکثر تعداد 50 پست در روز و امکان ایجاد 100 وبلاگ برای هر حساب کاربری را دارد.
- WordPress
یکی دیگر از پلتفرم های عالی برای لینک سازی و وبلاگ نویسی WordPress است که قطعاً تولید محتوا بدون این فضا بیش از اندازه سخت خواهد بود.
- X.COM
توییتر یا همان X.COM که نام تجاری جدید آن است، همواره یکی از بهترین پلتفرم های لینک سازی خارجی در وبلاگ نویسی می باشد.
همچنین در نظر بگیرید که سوشیال بوکمارک ها همواره از آئوریتی بالایی برخوردار اند و گوگل نیز از کیفیت آن ها با خبر است.
- WEB.COM
یکی دیگر از وب سایت های عالی غیر ایرانی برای وبلاگ نوشتن و گرفتن بک لینک خارجی Web.com است که علاوه بر این خدمات می توانید با وب دات کام وب سایت خود را بسازید.
- Medium
Medium یک پلتفرم آنلاین و فضایی برای اشتراک گذاری ایده های شما است و به کمک این سایت می توانید علاوه بر لینک سازی داخلی، وبلاگ های بسیار حرفه ای بسازید.
- Weebly
Weebly در سال 2007 در سانفرانسیسکو راه اندازی شده است که در حال حاضر به بیش از 50 میلیون وب سایت خدمات ارائه می دهد.
روند کار در این وب سایت بسیار آسان است و افراد مبتدی به راحت می توانند از Weebly برای لینک سازی خارجی رایگان استفاده کنند.
همان طور که بالا تر از این هم اشاره شد، لینک سازی داخلی و خارجی یکی از روش های بهبود سئو و ایجاد ترافیک طبیعی در وب سایت است.
بنابراین توصیه می کنیم هیچ گاه از ایجاد لینک در وبلاگ های خود غافل نشوید و این مسئله را کاملاً جدی بگیرید تا دیده شوید!
در پایان نکته مهم دیگری که لازم به ذکر یاد آوری می باشد این است که گرچه وب سایت های خارجی نزد گوگل اعتبار بالاتری نسبت به وب سایت های خارجی دارند، اما بدون ایجاد بک لینک از وب سایت های داخلی هیچ گاه نمی توانید به مخاطبان دلخواه تان دست پیدا کنید.
اگر قصد راه اندازی یا ارتقا یک وب سایت پر قدرت و سرعت را دارید، آذرسیس به شما کمک می کند تا با بهترین زیر ساخت ها کسب و کار آنلاین تان را راه اندازی کنید.
سرور مجازی لینوکس، سرور مجازی ویندوز و سرور اختصاصی تعدادی از خدمات بی نظیر آذرسیس است که متناسب با هدف کسب و کار شما تنظیم می شوند.
سخن آخر
اگر تا به اینجای کار با مقاله های آموزشی آذرسیس همراه بودید، قطعاً اکنون اطلاعات کافی در مورد نحوه لینک سازی خارجی و وب سایت های مهم ایرانی و خارجی آشنا شده اید.
شما می توانید با توجه به نکات ذکر شده در مراحل بالا بک لینک های قوی و موثری در وب سایت خود ایجاد کنید و از دیدن نتایج آن لذت ببرید.
همچنین در صورت تمایل به برقراری ارتباط با کارشناسان آذرسیس می توانید از قسمت ارسال نظرات با ما در ارتباط باشید.
به طور متوسط چه تعداد لینک خارجی در یک محتوا لازم است؟
به طور متوسط به ازای هر 500 کلمه یک یا دو لینک لازم است.