آذرسیس

5 ways to increase WordPress security

WordPress یکی از مهم و کاربردی ترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان می باشد و امنیت وردپرس از ضروری ترین بخش، چون بسیاری از کاربران وب‌سایت‌های خود را بر روی وردپرس طراحی می کنند، زیرا یک پلت فرم همه کاره بوده و همچنین کاملاً ایمن است زیرا تیمی از توسعه دهندگان را برای ایمن تر کردن پلت فرم اختصاص داده اند.

همواره این پلتفرم در برابر حملات سایبری آسیب پذیر می باشد. در حال حاضر سایت‌های وردپرسی از جمله وبلاگ‌های کوچک و وب‌سایت‌های بزرگ در هر ثانیه مورد حمله بیش از 2800 هکر قرار گرفته اند. به همین دلیل مسائل امنیتی توسط کاربران بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این آموزش 5 روش افزایش امنیت وردپرس را بررسی خواهیم کرد، تا آخر همراه ما باشید.

5 روش افزایش امنیت وردپرس

5 روش افزایش امنیت وردپرس

در ادامه آموزش به معرفی 5 روش مهم و کاربردی که می توانید برای بهبود امنیت وردپرس خود انجام دهید، می پردازیم.

استفاده از Host ایمن

همه ارائه دهندگان سرویس میزبانی وب به طور یکسان ایجاد نمی شوند و در واقع، آسیب پذیری سرویس میزبانی درصد زیادی از سایت های وردپرس هک شده را تشکیل می دهند. در صورتی که می خواهید ارائه دهنده میزبانی وب مناسب انتخاب کنید، به دنبال ارزان ترین موردی که پیدا می کنید نروید.

در ابتدا قبل از انتخاب، تحقیقات لازم را انجام داده و مطمئن شوید که از یک شرکت معتبر با سابقه خوب برای اقدامات امنیتی قوی استفاده می کنید. بنابراین برای آرامش خاطر از امنیت و کارکرد وب سایت خود کمی هزینه کنید.

به روزرسانی وردپرس به طور مرتب

هر نسخه جدید وردپرس شامل اصلاحاتی می باشد که آسیب پذیری ها و نواقص موجود را برطرف می کند. یکی از اصلی ترین عواملی که باعث هک شدن وبسایتتان میشود ، بروزرسانی نکردن نسخه وردپرس میباشد . معمولا هکرها نسخه های قدیمی وردپرس را با مشکلات امنیتی شناخته شده هدف قرار می دهند.

همچنین به ناحیه اعلان داشبورد دقت کرده و پیام های “به روزرسانی” را نادیده نگیرید. اطمینان حاصل کنید که تم ها و افزونه های وب را به آخرین نسخه ها به هنگام انتشار به روزرسانی شده باشد. اگر همه موارد را به روز نگه دارید، احتمال هک شدن سایت شما بسیار کمتر می باشد.

سخت و قوی کردن رمزهای عبور

در حال حاضر حدود 8 درصد از وب سایت های وردپرسی به دلیل گذرواژه های ضعیف هک شده می باشند. اگر رمز عبور مدیر وردپرس چیزی شبیه به “letmein”، “abc123” یا “password” است، حتما باید آن را به پسوردی ایمن تغییر دهید. همچنین برای رمز عبوری که به خاطر سپردن آن آسان و حدس زدنش سخت است، توصیه می‌ شود یک دستور رمز عبور مناسب تهیه کنید.

همواره می توانید از یک مدیر رمز عبور مانند LastPass استفاده کرده تا تمامی رمزهای عبور را به خاطر بسپارد. در صورتی که از این روش استفاده می کنید، مطمئن شوید که رمز عبور اصلی شما غیر قابل حدس و قوی است.

استفاده نکردن از کلمه admin در نام کاربری

یکی دیگر از نکات مهم در امنیت وردپرس استفاده نکردن از کلمه admin در نام کاربری است .در بسیاری از حملات دیده شده در وب سایت های وردپرس در سراسر وب، تلاش هایی برای ورود به سیستم با استفاده از نام کاربری “admin” به همراه تعداد زیادی از رمزهای عبور متفاوت می باشد.

تا زمانی که “admin” را به عنوان نام کاربری به کارگیرید و همچنین رمز عبورتان به اندازه کافی قوی نباشد، وب سایت شما مورد حمله بسیاری از هکرها قرار می می گیرد. بنابراین توصیه می شود که نام کاربری را به کلمه ای متفاوت و غیر قابل حدس تغییر دهید تا امنیت وردپرس سایت شما افزایش پیدا کند.

در ابتدا تا قبل از نسخه 3.0، نصب وردپرس به طور خودکار یک کاربر با نام کاربری “admin” ایجاد می کرد. سپس این مورد در نسخه 3.0 به روزرسانی شد، بنابراین اکنون می توانید نام کاربری خود به دلخواه انتخاب کنید. بسیاری از کاربران همواره از کلمه “admin” به عنوان نام کاربری استفاده می کنند، زیرا به حالت خودکار تبدیل شده و به خاطر سپردن آن آسان می باشد.

برخی از میزبان‌های وب از اسکریپت‌های نصب خودکار استفاده می‌کنند که به طور پیش‌فرض یک نام کاربری “admin” تنظیم می‌کنند. رفع این مشکل با ایجاد حساب مدیر برای خود با استفاده از یک نام کاربری متفاوت، ورود به عنوان کاربر جدید و حذف اکانت “admin” اصلی می باشد.

نصب و به کارگیری افزونه های امنیتی

بهترین راه برای افزایش امنیت وردپرس، استفاده از افزونه های امنیتی وردپرس می باشند که به راحتی قابل نصب و سفارش هستند. اکثر افزونه های امنیتی برای استفاده رایگان می باشند، همچنین با گزینه های برتر موجود، ویژگی های بیشتری نسبت به برخی سایت ها ارائه می دهند. موارد زیادی در فهرست افزونه های وردپرس موجود می باشد که به راحتی از داشبورد مدیریت سایت خود به آن ها می توانید دسترسی داشته باشید.

برخی از پلاگین ها ممکن است تمام ویژگی های مورد نظر را ارائه ندهند. همچنین چندین مورد سازگار می توان نصب کرد تا مجموعه دقیقی از موارد امنیتی را که سایت برای دور کردن حملات هکرها و بدافزارها نیاز دارد را دریافت کنید. در زیر برخی از افزونه امنیتی وردپرس که توصیه می شوند را بررسی معرفی کرده ایم، در واقع اکثر این افزونه ها دارای امتیاز بالایی بوده و به راحتی قابل نصب و استفاده می باشند.

  • Sucuri Security
  • WordFence
  • Block Bad Queries
  • Defender
  • WordPress File Monitor Plus
  • UpdraftPlus
  • Google Authenticator

نتیجه گیری

در این مقاله آموزشی 5 روش افزایش امنیت وردپرس را مورد بررسی قرار دادیم. امروزه وردپرس در بین بسیاری از وب سایت ها و وبلاگ ها رتبه برتری در سراسر جهان را دارد. با این حال برخی از این وب سایت‌ها می‌توانند به هدف فعالیت‌های مخرب و آسیب زننده تبدیل شوند. تضمین اینکه سایت شما از حملات سایبری و سایر مسائل امنیتی در امان باشد غیرممکن است. بنابراین برای پیشگیری از حملات از روش های گفته شده در آموزش می توانید استفاده کنید. از همراهی شما سپاس گذاریم.

امنیت همیشه جزو اولویت ها در وبسایت های وردپرسی بوده و است و همچنین داشتن یک زیر ساخت قدرتمند یک امر حیاتی برای سایت های وردپرسی است.اگر میخواهید وبسایتتان زیرساخت قدرتمندی داشته میتوانید با خرید سرور مجازی لینوکس آذرسیس امنیت وبسایت خودتان را تضمین کنید

سوالات متداول

کدام ویژگی امنیتی در وردپرس موجود می باشد؟

رمزگذاری (Encryption) از ویژگی امنیتی در وردپرس می باشد، به صورت پیش فرض رمزگذاری سخت و قوی برای کمک به تضمین حریم خصوصی و امنیت شما ضروری است.

مهم ترین بخش امنیت وردپرس چیست؟

سرویس میزبانی وردپرس (Host) مهم ترین نقش را در امنیت سایت وردپرس شما ایفا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *