انتقال وب سایت به یک سرویس میزبانی جدید کار اصلاً دشواری نیست، اما کاملاً به این موضوع بستگی دارد، که کدام روش را انتخاب کرده، و پیش بروید.
دلایل بسیاری برای تغییر میزبانی یک وب سایت حرفه ای وجود دارد، که وجودشان نشان می دهد که اکنون زمان آن فرا رسیده تا فرآیند انتقال سایت به هاست جدید را شروع کنید.
در این آموزش سعی در توضیح 2 روش انتقال سایت به هاست دیگر به شکل آسان برای شما داریم، از شما دعوت می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
از کجا بفهمیم که به میزبان وب جدید نیاز داریم؟
اگر همواره دچار خرابی های مکرر همراه با زمان بارگذاری کند، فضا ذخیره سازی و پهنا باند ناکافی، پشتیبانی های ناموفق هستید، زمان آن رسیده تا به هاست جدید مهاجرت کنید.
علاوه بر دلایل بالا انتقال به یک میزبانی جدید به مقیاس پذیری بهتر، کنترل بیشتر، کم کردن هزینه های خرابی بسیار کمک کننده خواهد بود.
نکات مهم در انتخاب میزبان وب جدید
- عملکرد
- امنیت
- ابزار های ایجاد وب سایت
- تجربه کاربر
- پشتیبانی 24 ساعته
روش های انتقال سایت به هاست دیگر
انتقال هاست به دو صورت دستی و از طریق افزونه امکان پذیر است، که در این عنوان مرحله به مرحله به شما کاربران عزیز توضیحات لازم ارائه خواهد شد.
1- روش دستی انتقال سایت به هاست جدید
برای انتقال به صورت دستی 6 مرحله زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید تا مشکلی برای شما و اطلاعاتتان به وجود نیاید.
- انتخاب هاست
ابتدا هاست جدیدی برای خود انتخاب کنید، بهتر است جهت سهولت در کار خود میزبان وبی که خدمات فرآیند انتقال و مهاجرت وب سایت را به طور رایگان ارائه می کند، را برگزینید.
به یاد داشته باشید که انتخاب یک میزبان وب باکیفیت بالا در دراز مدت بر تجربه میزبانی شما تاثیر می گذارد، و علاوه بر مهاجرت به هاست جدید تمام جوانب مهم را نیز در نظر بگیرید.
پس از انتخاب و خرید میزبانی وب جدید اگر گزینه انتقال به طور خودکار را دنبال می کند، از آن استفاده کنید. اما در غیر این صورت به صورت دستی مراحل زیر را انجام دهید.
- Eport فایل های پشتیبان وب سایت
اولین قدم بعد از انتخاب میزبان مورد نظر ایجاد یک نسخه پشتیبان و ذخیره تمام فایل های وب سایت است، که هدف از انجام این کار انتقال بدون خطا و اطلاعات گم شده به مکان جدید است.
رابط BackUp در Cpanel به شما این امکان را خواهد داد، که فایل های خود را دانلود و ذخیره کنید. کاربران جدیدتر ممکن است ترجیح دهند که از رابط BackUp Wizard استفاده کنند.
برای شروع بکاپ گیری کامل ابتدا روی Download a Full Account BackUp کلیک کنید، تا یک فایل پشتیبان کامل ایجاد، دانلود و ذخیره شود. در این صورت رابط کاربری Generate a Full BackUp برای شما نمایان خواهد شد.
تنظیمات ذخیره کردن را از منو BackUp Destinations انتخاب نموده، و برای تنظیم ذخیره فایل پشتیبان در سرور خود به بخش Home Directory بروید.
تنطیم Remote FTP Server را برای استفاده از FTP جهت ذخیره فایل پشتیبان در سرور انتخاب نمایید. سپس تنظیم Secure Copy را از پروتکل کپی امن ذخیره، و مجدد فایل پشتیبان در سرور راه دور را انتخاب کنید.
بعد از اینکه Remote FTP Server، Remote FTP Server یا Secure Copy را از منو Backup Destination انتخاب کردید، اطلاعات مقصد را در کادر های متنی موجود وارد کرده و روی Generate Backup کلیک کنید.
- انتقال به هاست جدید
مرحله بعد انتقال دستی فایل و پایگاه داده وب سایت به میزبان وب جدید است، برای انجام این کار باید به سرویس گیرنده FTP میزبانی جدید خود دسترسی داشته باشید.
توجه: از آن جایی که فایل های پایگاه داده در قالب ZIP هستند، بنابراین قبل از ادامه باید فایل ها را از حالت فشرده خارج کنید.
FileZilla را به حساب هاست جدید خود وصل کرده، و به پوشه Public-html در ستون Remote Site بروید. در این ستون Local Site پوشه مورد نظر خود را بیابید.
بعد از انتخاب پوشه مورد نظر روی پوشه راست کلیک کرده، و آپلود را انتخاب کنید.
در ادامه مراحل انتقال، به هاست جدید در پایگاه داده MySQL بروید، نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز جدید را وارد کرده، و روی گزینه Create کلیک کنید.
به Database برگردید و روی PHP My Admin کلیک کنید، Database جدید ایجاد شده را پیدا و روی Enter PHP My Admin کلیک کنید.
گزینه Import روی صفحه را بزنید، و Choose File را انتخاب نمایید، سپس فایل ZIP نشده وب سایت خود برای آپلود را گزینش کنید.
- اعمال نام دامنه خود روی سرور جدید
اکنون زمان آن فرا رسیده است، که نام دامنه خود را روی سرور جدید مان اعمال کنیم، که برای انجام این کار باید نتظیمات DNS خود را به روز کنید.
در صورت تمایل می توانید نام جدیدی را خریداری و آن را اعمال کنید، اما همواره استفاده از نام قدیمی ایده بهتری برای این کار است.
توجه داشته باشید که اگر این مرحله اعمال و تغییر نام دامنه ردیابی را به درستی انجام ندهید، ممکن است باعث از دست رفتن مخاطبان و عدم دسترسی آن ها به شما بشود.
در واقع DNS نام دامنه وب سایت ها را به یک آدرس IP ترجمه می کند، و اساساً دستورالعمل هایی که به مرورگر های وب ارائه می دهد را مطلع می کند، تا برای بارگیری صفحات وب به کجا مراجعه کنند.
2- انتقال سایت به هاست دیگر به روش افزونه
برای انتقال سایت به هاست دیگر به روش افزونه توصیه ما به شما استفاده از افزونه های All-in-One WP Migration و Duplicator است.
استفاده از افزونه ها یک روش عالی برای مبتدیان و افرادی است که دانش فنی متوسطی دارند. در ادامه توضیح مراحل انتقال سایت به هاست از طریق افزونه به صورت کامل و کاربردی آورده ایم.
در این قسمت مثالی از کاربرد افزونه Duplicator را توضیح خواهیم داد.ابتدا افزونه را روی داشبورد وردپرس در حساب میزبانی قدیم خود نصب کنید.
برای نصب افزونه Duplicator فایل ZIP را دانلود کرده و روی داشبورد خود از طریق گزینه افزودن افزونه آپلود کنید. سپس مراحل Install را با گزینه های پیش رو جلو ببرید.
بعد از آن که مراحل نصب و راه اندازی تکمیل شد، Activate را انتخاب نمایید. پس از فعال شدن به افزونه های Duplicator سپس Packages مراجعه کرده و در نوار کنار داشبورد وردپرس خود روی Create New کلیک کنید.
در این مرحله بسته افزونه را نام گذاری، و Next را بزنید. بعد از انتخاب گزینه Next داپلیکیتور، مشکلات احتمالی موجود را اسکن خواهد کرد.
روی گزینه Build کلیک کرده، تا داپلیکیتور بسته شما را ایجاد کند. بعد از اتمام این فرآیند گزینه Download Both File را انتخاب کنید، تا یک فایل ZIP برای پشتیبانی وب سایت و فایل installer.php را دانلود کنید.
طی کردن این مراحل به شما این امکان را می دهد که انتقال سایت به هاست جدید شما به درستی صورت بگیرد.
در مرحله بعد فایل های ZIP و installer.php را در پوشه Root و یا Public-html اکانت هاست جدید خود آپلود کنید، بعد از انجام مراحل بالا انتقال سایت به هاست به طور کامل انجام می گیرد.
مطمئناً شما هم با دیدن مراحل بالا به این نتیجه رسیده باشید، که انتقال سایت به هاست جدید نیازمند دانش زیاد و چقدر دلهره آور و استرس زا می باشد.
بنابراین بهتر است قبل از انجام مراحل بالا در انتخاب هاست جدید، جهت انتقال سایت به هاست دیگر، نهایت دقت را در به کار ببرید.
آذرسیس با ارائه سرور مجازی و سرور اختصاصی مناسب خودتون یک بستر با کیفیت و پر سرعت را برای تجربه امنیت و پشتیبانی اختصاصی را تضمین می کند.
نتیجه گیری
در این مقاله جدید سعی در توضیح 2 روش انتقال سایت به هاست دیگر داشتیم، که امیدواریم مورد پسند شما کاربران گرامی قرار گرفته باشد.
شما می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد مراحل انتقال سایت به هاست از طریق قسمت ارسال نظرات با کارشناسان خبره آذرسیس در ارتباط باشید.
آیا انتقال سایت به هاست جدید بر سئو سایت نیز تاثیر دارد؟
میزبانی و انتقال سایت به هاست جدید معمولاً به عنوان یک پارامتر برای سئو در نظر گرفته نمی شود، اما انتقال سایت به هاست جدید قطعاً به میزان زیادی در رتبه بندی و ترافیک سایت شما موثر است.