در این لیست می خواهیم 10 ارز دیجیتال آینده دار را مورد بررسی قرار دهیم تا راهنمایی جامع برای شما علاقه مندان به فعالیت و مبادله ارزهای دیجیتال باشد. همان طور که می دانید ارزهای دیجیتال ترکیبی از فرصت و ریسک هستند که باید مدیریت شوند، زیرا با وجود اثبات میزان سودآوری در این پلتفرم ها هنوز هم بی ثبات و پیچیده هستند. بنابراین سرمایه گذاران زیرک همواره به دنبال ارزهای دیجیتال آینده دار می گردند تا از پتانسیل های موجود در بازار بهره ببرند. پس بیایید شروع کنیم!
فهرست مطالب
لیست 10 ارز دیجیتال آینده دار
هزاران ارز دیجیتال وجود دارد که مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد که در این راهنما 10 نمونه از آن ها را با خط روند و مقایسه ای نسبت به BitCoin بررسی خواهیم کرد:
1- اتریوم (Ethereum)
اتریوم یک پلتفرم نرم افزاری غیر متمرکز است که اولین جایگزین ما برای بیت کوین در این لیست بلند 10 ارز دیجیتال آینده دار می باشد. این پلترفم با هدف ایجاد یک بستر بدون در نظر گرفتن قومیت و ملیت افراد در نظر دارد گرفته تا بستری بدون بروز خرابی، کلاهبرداری، کنترل یا دخالت شخص ثالث ساخته و اجرا کند. این ارز در سال 2015 وارد بازار شد و در حال حاضر دومین ارز محبوب پس از بیت کوین نامیده شده است.
💡 مزایا
- پیشرو در ایجاد قراردادهای هوشمند
- اکوسیستم وسیع و فعال
- قابلیت توسعه و پذیرش صرافی و پروژه های زیاد
📌 معایب
- کند شدن و افزایش کمیسیون در هنگام مقیاس پذیری
- مصرف برق بالا به دلیل استفاده از Proof of Work
2- تتر (Tether)
USDT و یا تتر که از شناخته شده ترین 10 ارز دیجیتال آینده دارها می باشد، به عنوان یکی از اولین استیبل کوین ها بشمار می رود و همواره استراتژی هایی را دنبال می کند که نوسان بازار را کاهش دهد. به همین دلیل تتر که از سال 2014 فعالیت خود را آغاز کرده است، کاملاً مناسب افراد محتاط و تازه کار در حیطه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال می باشد و تجربه ساده تری از نحوه انتقال از سایر ارزهای دیجیتال به دلار آمریکا را فراهم می کند.
💡 مزایا
- گزینه امن برای جلوگیری از نوسانات بازار
- نقدشوندگی آسان
📌 معایب
- وجود نگرانی درباره پشتوانه واقعی
- وابسته به اقتصاد ایالات متحده
3- ارز XRP (Ripple)
در سال 2012 یک توکن برای XRP Ledger ایجاد شد که به عنوان سیستم پرداخت Ripple شناخته شد. این ارز در لیست 10 ارز دیجیتال آینده دار ما قرار داده شده است زیرا به سیستم هوشمند خود در نحوه تراکنش ها معروف است و پیش از آن که هر تراکنشی را انجام دهد یک مرحله امنیتی به آن اضافه می کند. به همین دلیل توصیه ما این است که یک ارز دیجیتال آینده دار به حساب می آید.
💡 مزایا
- سرعت بالا در انجام تراکنشات
- هزینه پایین در انجام تراکنشات
📌 معایب
- وجود برخی مشکلات قانونی و امنیتی
- متمرکز تر بودن نسبت به دیگر ارزهای Ripple
4- بایننس کوین (BNB)
سومین ارز بزرگ از لیست ارز دیجیتال آینده دار مورد نظر ما در این راهنما که به احتمال زیاد با آن آشنا هستید، بایننس است که به عنوان یک روش پرداخت برای کارمزدهای مرتبط با معاملات در صرافی بایننس وارد عمل شده و به صورت غیر و متمرکز و با حجم بالایی از معاملات به کار خود ادامه می دهد. این ارز توکن به عنوان یک روش پرداخت رایج برای مبادله و انتقال دارایی استفاده می شود که تخفیف هایی نیز در نظر گرفته است.
💡 مزایا
- کاهش و کنترل هزینه های اضافه با کمک تخفیف ها
- گستردگی اکوسیستم موجود در اپلیکیشن ها و پروژه ها
📌 معایب
- امکان آسیب پذیری در صورت نفوذ هکرها به بایننس
- وابسته به موفقیت یا مشکلات صرافی بایننس
5- ارز (USDC) USD Coin
USD Coin یک استیبل کوین وابسته به بازارهای مالی ایالات متحده است که مقدار Fiat Currency برابر با مقدار USD Coin در گردش دارد. تجربه نشان داده است که این ارز دیجیتال از زمانی که در سال 2018 ساخته و روانه بازار شده است خط مشی محافظت از دارایی های کاربران را در برابر نوسانات بازار دنبال می کند تا با کنترل تورم، سرمایه گذاران زیادی را از سرتاسر جهان وارد این پلتفرم کند.
💡 مزایا
- حسابرسی های منظم
- ایجاد احساس امنیت با پشتیبانی دلار آمریکا
📌 معایب
- آسیب پذیر در قبال نوسانات دلار و ایالات متحده
- محدود به تراکنشات دیجیتال و تبادل ارز
6- کاردانو (ADA)
تحقیقات در مورد ستون فقرات ارز دیجیتال آینده دار کاردانو نشان داده است که این ارز با رویکردی مبتنی بر تحقیق توسط مهندسان، ریاضیدانان و کارشناسان رمزنگاری ایجاد شده و سیستم عامل مالی جهانی مخصوص به خودش را تنظیم کرده است. به همین دلیل این ارز غیر متمرکز و منبع باز یکی از مقول ترین روش های سرمایه گذاری در بازارهای مالی دیجیتالی در سال های اخیر نامیده شده است.
💡 مزایا
- ارائه شده بر اساس تحقیقات علمی و بررسی های دقیق
- استفاده از کمترین میزان انرژی با الگوریتم Proof of Stake
📌 معایب
- همچنان در مراحل توسعه و تحقق کامل
- داشتن چالش هایی برای رقابت با پروژه های مشابه
7- سولانا (Solana)
نام دیگری که به عنوان ارز دیجیتال آینده دار در این آموزش بررسی خواهیم کرد، سولانا می باشد. این یک پلت فرم بلاک چین است که برای پشتیبانی از برنامه های غیرمتمرکز (dApps) ساخته شده و به هزینه کم کارمزدها معروف است. همچنین به دلیل پشتیبانی از روند استیک کردن در بازار می تواند خیال شما را از بابت امنیت سرمایه آسوده کند.
💡 مزایا
- داشتن شبکه هایی با سرعت بالا و هزینه های پایین
- امکان پشتیبانی از تراکنش های سنگین و در حجم های بالا
📌 معایب
- آسیب پذیر در مورد تهدیدات فناوری جدید
- داشتن سابقه مشکلاتی فنی مانند قطعی شبکه
8- دوج کوین (DOGE)
این ارز دیجیتال آینده دار را ممکن است با تصویری از یک سگ شیبا در پلتفرم های مختلفی دیده باشید. اما اگر از آن بی خبر هستید لازم به ذکر است که دوج کوین در سال 2021 با افزایش سرسام آور قیمت آن سر و صدای زیادی به پا کرد و هم اکنون نیز به فعالیت بی نظیر خود درشبکه های ارز دیجیتال ادامه می دهد و به عنوان یکی از روش های پرداختی در بسیاری از شرکت های بزرگ جهاننی پذیرفته می شود.
💡 مزایا
- دارای جامعه ای فعال و گسترده
- شناخته شدن به دلیل محبوبیت در رسانه های اجتماعی مختلف
📌 معایب
- داشتن نوسانات شدید در قیمت های ارائه شده
- کاربرد وسیع کمتر نسبت به دیگر ارزهای دیجیتال
9- ترون (Trx)
اگر به ارز دیجیتال آینده داری نیاز دارید که حقوق مالکیت کامل را برای سازندگان محتوای دیجیتال را حفظ کند، ترون یکی از بهترین گزینه ها برای شما خواهد بود. زیرا این ارز غیر متمرکز بر اساس استاندارهای جهانی ERC – 20 ساخته شده و امکان خرید و فروش در تمام کیف پول های معروف و قانونی در سراسر جهان را دارد. بنابراین یک ارز دیجیتال آینده دار می باشد که راهی برای ایجاد dApps را برای کاربران خود در نظر گرفته است.
💡 مزایا
- متمرکز بر صنعت سرگرمی و بازاریابی
- داشتن سرعت بالا در پردازش تراکنش ها
📌 معایب
- انتقاداتی در مورد منابع این ارز آینده دار
- کنترل زیاد نهاد ها بر روی توزیع توکن ها
10- ارز MATIC
این ارز دیجیتال آینده دار ابتدا به عنوان یک راه حل لایه دوم در جهت رفع مشکلات تراکم و ترافیک شبکه اتریوم توسعه یافت که بعد ها به یک سیستم زنجیره ای تبدیل شد. این ارز محبوب، میزبان قراردادهای هوشمندی مانند dApps، NFTS و چندین راه حل دیگر برای توسعه دهندگان است و می تواند با استفاده از از سه لایه Ethereum ،Heimdall و Bor امنیت سرمایه شما را تضمین کند.
💡 مزایا
- مقیاس پذیری بالا با پشتیبانی از اتریوم
- اکوسیستم در حال رشد
📌 معایب
- وابستگی به اتریوم
- رقابت زیاد با پروژه های دیگر
سخن آخر
در نهایت لازم به ذکر است که این راهنما توصیه ای حتمی برای خرید و یا عدم خرید هیچ رمز ارزی نیست و صرفاً یک نمونه از بررسی کامل در 10 ارز دیجیتال آینده دار، با توجه به معیارها و ارزش های سرمایه گذاری روز دنیا می باشد. بنابراین پیش از به خطر انداختن سرمایه تحقیقات مودر نیاز جهت اثبات منبع ارز هدف انجام دهید تا دچار پشیمانی های بعدی نشوید!