آذرسیس

اسکیما چیست + ترفند استفاده از اسکیما در وردپرس
5/5 - (2 امتیاز)

در این آموزش قصد داریم اسکیما را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. مخاطبانی که در زمینه سئو فعالیت دارند، قطعا اسکیما را به عنوان یک زبان نشانه گذاری می شناسند. همچنین، می توان اسکیما را به عنوان یک زبان مشترک بین کاربران و موتور های جستجو فرض کرد که کمک می کند تا شما اطلاعات صفحات وب را به آسانی پیدا کنید.

اضافه کردن schema به خزنده های موتور های جستجو، بهبود فرآیند crawling را موجب می شود. این فرآیند، رتبه وب سایت شما را بالا برده و به سئو سایت شما کمک خواهد کرد. جهت آشنایی بیشتر با schema و مزایای آن برای وب سایت کسب و کارتان تا انتها با ما همراه باشید!

معرفی زبان نشانه گذاری schema

schema، با ارائه اطلاعاتی مختصر در مورد محتوای وب سایت، تجزیه و تحلیل داده ها توسط یک موتور جستجو را تسهیل می کند. در ادامه ویژگی های این زبان نشانه گذاری را بررسی خواهیم کرد. همچنین، با انواع schema آشنا خواهیم شد.

اسکیما چیست

schema چیست؟ 

اگر نگاهی به اطراف خود بیندازید قطعا متوجه این موضوع خواهید شد که نشانه ها می توانند چه تاثیر مثبتی بر روی زندگی ما داشته باشند. به عنوان ساده ترین مثال، نشانه های اطراف برای شناسایی رفتار و ظاهر افراد، رنگ ها، کد ها و چند نمونه دیگر که می توانند زندگی را برای ما آسان تر کنند، نقش مهمی دارند. شما می توانید با استفاده از این نشانه ها، ویژگی و تفاوت های افراد را شناسایی کرده و حتی در صورت نیاز آن ها را به ذهن خود بسپارید.

موتور های جستجو گر نیز دقیقا عملی مشابه به آن را انجام می دهند. آنها با بهره گیری از توضیحاتی که در مورد اطلاعات و اهداف توسط schema و سایر نشانه های قراردادی مطرح می شود، شناسایی صفحات وب سایت شما به آسانی انجام می دهند.

توجه داشته باشید که مرجع این نشانه ها وب سایتی به نام Schema.org می باشد که به عنوان محصول مشترک شرکت هایی مانند گوگل، یاهو، بینگ و غیره به شمار می رود. اما سوال اینجاست که این وب سایت می تواند چه مزیت هایی برای کاربران داشته باشد؟

در این وب سایت ، کد هایی مخصوص برای مضوعات مختلف قرار داد شده است که برنامه نویسان و متخصصان می تواند با اضافه کردن این کد ها، موتور های جستجو گر را سریع تر متوجه محتوای وب سایت خود کرده در نتیجه بازدید وب سایت شما به طور چشم گیری افزایش دهند.

اگر بخواهیم یک تعریف کلی و کوتاه در مورد schema مطرح کنیم، مجموعه ای از اطلاعتی می باشد که توسط ادمین  سیستم نوشته شده که اهداف یک وب سایت را بیان می کند. این اطلاعات توسط موتور های جستجو تحلیل شده و توجه مشتریان را در نتایج جستجو به خود جلب می کنند.

اسکیما چیست

انواع اسکیما schema

اسکیمای فردی (person schema) 

در این schema، اطلاعات فردی مثل ظاهر، رفتار، شخصیت، میزان تحصیلات و غیره در موتور های جستجو به نمایش گذاشته می شود. اسکیمای فردی بیشتر بر روی افراد خاص مانند اشخاص معروف و درج بیوگرافی آنها تمرکز دارد.

اسکیمای اجتماعی (Social schemas) 

این نوع نشانه گذاری شامل دانش کلی در مورد نحوه رفتار افراد در موقعیت های اجتماعی خاص می باشد.

اسکیمای رویداد (Event schemas) 

اسکیمای رویداد می تواند اطلاعاتی در مورد رویداد هایی مانند یک جلسه، همایش، وبینار و غیره را در اختیار کاربران قرار دهد. این اطلاعات می تواند در مورد زمان، تاریخ، نحوه برگذاری و موارد دیگر باشد.

اسکیمای سوالات متداول ( faq question) 

یکی از جدید ترین و رایج ترین نوع schema که به تازگی توجه متخصصان و مدیران وب سایت را به خود جلب کرده است، اسکیمای سوالات متداول است. در این نوع schema سوالات متداول را می توان بدون کلیک مستقیم بر روی صفحه مورد نظر، در نتایج جستجو نشان داد. افزایش میزان بازدید توسط مشتریان یکی از مزیت های این schema محسوب می شود.

اسکیمای object

Object schemas به ما کمک خواهد کرد اشیا بی جان را درک کرده و تفسیر کنیم. همچنین، کارکرد این اشیا به چه صورت می باشد نیز برای کاربران ارائه می شود. برای مثال، ما طرحی با این عنوان داریم که در چیست و چه استفاده ای دارد. علاوه بر این، شامل زیر مجموعه هایی مانند در کشویی، در صفحه ای و در گردان باشد.

اسکیمای Roll 

اسکیمای Roll، در واقع شامل انتظارات ما از نحوه رفتار یک فرد در یک نقش اجتماعی خاص است. به عنوان مثال، ما از یک گارسون انتظار داریم که گرم و خوش برخورد باشد. در حالی که همه پیشخدمت‌ها اینطور عمل نمی‌کنند، طرح ما انتظارات ما را از هر پیشخدمتی که با آنها تعامل می‌کنیم تعیین می‌کند.

اسکیمای ویدیو

اگر به دنبال ایندکس و سئو ویدیو در نتایج گوگل هستید، این schema مناسب شما است. با استفاده ازاین schema ، ویدیو شما در صفحه نتایج google video به نمایش گذاشته می شود.

اسکیمای مقالات 

با استفاده از این schema می توان صفحاتی از مقاله انتخابی خود را به گوگل معرفی کنید. از اسکیمای مقالات برای اخبار نیز می توان استفاده کرد.

اسکیما چیست

 

آذرسیس ارائه دهنده سرور مجازی مقرون به صرفه و سرور اختصاصی با کیفیت بالا و انواع سرور مجازی لینوکس و ویندوز قدرتمند. 

نتیجه گیری

در این آموزش schema و انواع آن را مورد بررسی قرار دادیم. اگر به دنبال روشی هستید تا میزان بازدید وب سایت خود را افزایش دهید، این مقاله مناسب شما است. همان طور که اشاره شد، schema یک زبان مشترک بین کاربران و موتور های جستجو فرض کرد که کمک می کند تا شما اطلاعات صفحات وب را به آسانی پیدا کنید. ممنون که تا آخر این آموزش با ما همراه بودید. در صورت داشتن سوال، از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

چرا باید از اسکیما (schema) استفاده کنیم؟

استفاده از اسکیما مزایایی مانند: بهبود تجربه کاربری، بهینه سازی موتورهای جستجو و بهبود نمایش در صفحات اجتماعی را برای کاربران به دنبال دارد. همچنین، اسکیما به وب سایت شما کمک خواهد کرد تا کاملا قابل درک برای موتور های جستجو گر باشد.

نحوه راه اندازی اسکیما (schema) در وب سایت چگونه می باشد؟

برای پیاده سازی اسکیما توصیه می شود از افزونه اسکیما پرو رنک مث یا کد های اسکیما استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *