
موضوع امروز را به بررسی دایرکت ادمین و کاربرد های آن اختصاص خواهیم داد. اگر شما نیز به دنبال یک کنترل پنل با کاربردی آسان برای مدیریت وب سایت خود نیاز دارید، دایرکت ادمین می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. ما در این مقاله قصد داریم زوایای مختلف این کنترل پنل را مورد بررسی قرار دهیم. قبل از پرداختن به جزئیات تاکید می کنم که بهترین میزبان برای سایت باید بتواند اعتبار و عملکرد بالا را به عنوان دو ویژگی اساسی ارائه دهد. کاربران می توانند با پیکربندی و اعمال کردن ان دو ویژگی نیاز ها و مشکلات به وجود آمده در وب سایت خود را رفع کنند.
فهرست مطالب
بررسی دقیق دایرکت ادمین و آشنایی با ویژگی های آن
دایرکت ادمین یکی از محبوب ترین کنترل پنل های میزبانی وب است که می توان از آن برای مدیریت سرور مجازی و اختصاصی، هاست اشتراکی و مدیریت دیگر سرویس ها استفاده کرد. از دایرکت ادمین به عنوان یک ابزار فوق العاده و قوی برای مدیریت سرویس های میزبانی یاد می شود.
حال از شما دعوت می کنیم تا همراه ما باشید که بیشتر با این ابزار سریع و کاربردی آشنا شوید. همچنین، در ادامه به چند دلیل اساسی که سب شده این ابزار به یک کنترل پنل محبوب در بین مدیران وب سایت تبدیل شود، اشاره خواهیم کرد.
مقاله مفید: آموزش وصل شدن به سرور مجازی ویندوز
دایرکت ادمین چیست؟
همانطور که در بالا هم اشاره شده، دایرکت ادمین یک کنترل پنل بسیار قوی و مدرن است که شما می توانید از آن برای مدیریت هاست اشتراکی یا سرور اختصاصی خود استفاده کنید. این پنل یک ابزار عالی و کاربردی آسانی دارد. همچنین، دارای ویژگی های زیادی است که آن را به یک solution عالی برای انواع محیط های میزبانی از میزبانی مشترک گرفته تا سرورهای مجازی و اختصاصی، تبدیل کرده است.
دایرکت ادمین ویژگی هایی مانند: SSL, MYSQL, phpMyAdmin, پیکربندی وب سرور, SSH و پیکربندی سرور ایمیل را به راحتی در دسترس مدیران وبسایت قرار می دهد.
این پنل، کنترل کامل سرور را برای شما فراهم می کند. استفاده از آن هم برای مدیران اجرایی و هم کاربران ساده آسان است. این کنترل پنل یکی از بهترین ها در میان رقبای دیگر به حساب می آید.
بررسی سطوح دسترسی
دایرکت ادمین سه سطح دسترسی ارائه می دهد که عبارتند از: User، Reseller و Admin. البته برای مورد چهارم هم می توان سطح ایمیل را اضافه کرد که توسط یک افزونه رایگان رسمی پشتیبانی می شود. برای ویژگی های ارائه شده کلی دایرکت ادمین می توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.
بررسی ویژگی های دایرکت ادمین
این کنترل پنل توانایی مدیریت آسان وب سایت را به شما می دهد. DirectAdmin، براساس فناوری solid LAMP stack ساخته شده است. یعنی شما می توانید از آن برای مدیریت حساب های کاربری، پایگاه های داده، حساب های ایمیل، دامنه ها، سوابق DNS، امنیت و موارد دیگر استفاده کنید.
ویژگی های دایرکت ادمین عبارتند از:
رابط کاربری این کنترل پنل آسان است: وقتی وب سایت ها و دامنه های زیادی را مدیریت می کنید، داشتن یک کنترل پنل ساده بسیار کاربردی است. دایرکت ادمین یک رابط تمیز و کارآمد را ارائه می دهد که هم کاربران مبتدی و هم کاربران حرفه ای بتوانند از آن استفاده کنند. این رابط کاربری قابلیت تنظیم بالا و متناسب با نیازهای شما را دارد.
همچنین، این رابط بسیار انعطاف پذیر می باشد و می تواند گزینه های زیادی را برای کاربران در تمام سطوح فراهم کند. دایرکت ادمین برای کاربران مبتدی کاملا قابل درک است و کمک می کند تا بتوانید سرور میزبان، وب سایت ها، حساب های ایمیل و بسیاری موارد دیگر را مدیریت کنید.
سرعت بالایی دارد: این پنل کاربردی برای میزبانی وب سایت شما به حداقل منابع سیستم نیاز دارد. این امر مدیریت اکانت های میزبانی وب را آسان می کند.
دایرکت ادمین سریع ترین و کارآمد ترین کنترل پنلی است که تا به حال استفاده شده و برای واحدهای سرور مجازی پایین رده تا سرورهای اختصاصی با بارگذاری بالا ایده آل است. برخلاف برخی از کنترل پنل ها، دایرکت ادمین برای کار کردن به پیکربندی یا وابستگی خاصی نیاز ندارد که باعث می شود این پنل برای میزبانی محیط با هر شکل و اندازه ای مناسب باشد.
رابطی معتبر و مستقل است: در توسعه این کنترل پنل به اعتبار توجه بسیاری شده است. یعنی اگر سرویس ها از کار افتاده یا مسدود شوند، بطور خودکار راه اندازی مجدد خواهند شد. بنابراین لازم نیست نگران این باشید که آیا سرور از کار می افتد یا خیر.
دایرکت ادمین دارای یک سیستم مانیتورینگ داخلی است که هر زمان مشکلی در سرور پیش آید، اعلان هایی از ایمیل برای شما ارسال می کند. این کنترل پنل مستقل است، یعنی می توانید بدون نیاز به تغییر تنظیمات سرور، آن را روی سرور خود نصب کنید.
تفاوت های دایرکت ادمین با سایر کنترل پنل ها
مدیران وب سایت با بهره گیری از کنترل پنل می توانند خدمات، کتابخانه ها و غیره را بدون ترس از خراب شدن کنترل پنل ارتقا داده یا پایین آورند. این تفاوت دایرکت ادمین با پنل های دیگر بسیار قابل توجه است. همچنین، برخلاف دیگر پنل ها، دایرکت ادمین bloatware اضافی ندارد.
دایرکت ادمین نسبت به دیگر کنترل پنل ها، کاربردی ساده تر داشته و پیچیدگی خاصی ندارد. این امر دایرکت ادمین را برای کسانی که به کنترل بیشتری روی مجوزهای سرور نیاز دارند یا به کنترل پنل ایمن تری نیاز دارند، به یک گزینه خوبی تبدیل کرده است.
توضیحات بیشتر درباره دایرکت ادمین
دایرکت ادمین از فناوری های پیشرفته برای ارائه بهترین تجربه میزبانی ممکن استفاده می کند. از آخرین پیشرفت ها، پایگاه های داده و وب سرور PHP بهره گیری می کند تا سریع ترین و مطمئن ترین هاست موجود را در اختیار ما قرار دهد.
این کنترل پنل همچنین دارای یک API انعطاف پذیر است که امکان ایجاد اسکریپت های سفارشی را برای ما فراهم می کند که این اسکریپت های سفارشی بطور یکپارچه با حساب میزبان کاربر کار می کنند.
چند مورد از این فناوری ها عبارتند از:
سرورهای پایگاه داده مانند: MySQL 5.5/5.6/5.7/8.0 و MariaDB 5.5/10.x
سرورهای www مانند: Apache 2.4، Nginx 1.15، LiteSpeed Enterprise 5.x، OpenLiteSpeed و نسخه ها و ماژول های PHP.
برنامه های وب: phpMyAdmin، Roundcube Webmail،IMAP/POP3 Server and Mail Transfer Agent/SMTP Server.
solutin های Anti-spam
برنامه های آنتی ویروس مانند: ClamAV
سرور FTP و همچنین فناوری file manager
همان طور که اشاره شد، دایرکت ادمین یک کنترل پنل مدیریتی برای سرور مجازی و سرور اختصاصی می باشد. آذرسیس، ارائه دهنده سرور مجازی ویندوز و سرور مجازی لینوکس با بالاترین کیفیت و تحویل آنی می باشد. یعنی شما بعد از خرید، سرور خود را به صورت آنی تحویل خواهید گرفت. جهت خرید به وبسایت آذرسیس مراجعه کنید.
مقاله مفید: طراحی وبسایت، راهی مناسب برای کسب درآمد بالا
سخن آخر
ما در مقاله فوق با کنترل پنل دایرکت ادمین آشنا شدیم و پی بردیم که این رابط چه امتیازاتی برای ما ارائه می دهد. این امتیازات در سطح بالایی قرار دارند. آیا تا به حال از این پنل کاربردی استفاده کرده اید؟ امیدواریم این مطالب راهنمایی برای تصمیم گیری شما بوده باشد. از همراهی شما متشکریم. در صورت داشتن سوال، از بخش نظرات با ما در میان بگزارید.
تفاوت دایرکت ادمین و سی پنل در چیست؟
در حالت کلی این دو کنترل پنل شبیه به یکدیگرند اما در این میان تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند. برای مثال، سی پنل از لحاظ گرافیکی قوی تر از دایرکت ادمین می باشد، همچنین توانایی پشتیبانی از تمام Ul ها را دارد. در کنار این، در دایرکت ادمین نیز سرعت بیشتری را به هنگام کار با این کنترل بیشتری را تجربه خواهید کرد.
مانیا توسلی
ممنون از آموزش های خوب و مفیدتون.
نازنین اکبری
مثل همیشه کاربردی بود.
سعید غلامی
آذرسیس مثل همیشه حرف اول و تو آموزش و ارائه خدمات می زنه. ممنونم