آذرسیس

آموزش ساخت دیتابیس در هاست - آذرسیس

مراحل ساخت دیتابیس در هاست قبل از شروع به راه اندازی یک وبسایت می تواند برای هر وب مستر کمک کننده باشد. حال که حرف از دیتابیس شد، بهتر است یک دید کلی نسبت به این جز جدانشدنی طراحی وبسایت داشته باشید. 

دیتابیس در حقیقت یک مجموعه ای از اطلاعات سازمان یافته و منظمی است که می تواند پس از ذخیره سازی به داده ها دسترسی داشته و آنها را مدیریت و بازیابی کند. یعنی در حالت کلی دیتابیس، محل ذخیره سازی داده ها است که مداوم آنها را بروز رسانی می کند. 

انواع محتلفی از دیتابیس ها مانند MySQL ،MngoDB ،Oracle و غیره پس از آنکه در سال 1960میلادی به بعد ارائه شده اند، برای مدیریت بسیاری از وبسایت های مطرح در دنیای وب به کار گرفته شده اند. 

MySQL، محبوب ترین سیستم مدیریت پایگاه داده متن باز است که در سال 1995 راه اندازی شده و با ارائه ویژگی های منحصر به فرد خود مثل انعطاف پذیری، سرعت، قابل اعتماد بودن، و غیره توجه همگان را به خود جلب کرد. این محبوبیت سبب شد تا مطرح ترین برنامه های وب LAMP-stack برای مدیریت حجم زیادی از داده ها به این دیتابیس وابسته باشند. 

اگر شما نیز قصد راه اندازی یک هاست وردپرسی را دارید، قبل از نصب وردپرس بر روی آن نیاز است که یک دیتابیس یا پایگاه داده را ایجاد کنید. برای ایجاد پایگاه داده، می توانید از یک کنترل پنل مانند CWP استفاده کنید. 

مراحل ساخت دیتابیس در هاست 

همان طور که اشاره شد، دیتابیس در واقع مهم ترین قسمت وبسایت شما به شمار می رود که تمامی اطلاعات در آن ذخیره می شوند. ما در این آموزش مراحل ساخت دیتابیس MySQL در کنترل پنل CWP را مورد بررسی قرار خواهیم داد. 

ایجاد پایگاه داده MySQL 

در اولین مرحله از ساخت دیتابیس در هاست، دیتابیس MySQL به طور پیش فرض در سرورهای CWP نصب شده است. تنها چیزی که در این قسمت به آن نیاز دارید، چگونگی دسترسی به این کنترل پنل در هاست است.

1. وارد کنترل پنل CWP شوید:

ساخت database در هاست

2. پس از ورود به کنترل پنل، از سمت چپ گزینه MySQL Manager را انتخاب کنید.

 برای مشاهده گزینه MySQL Manager لازم است تا آیکون Databases را نیز انتخاب کنید. با انتخاب آن، همه پایگاه‌های داده‌ای که به آنها دسترسی دارید را مشاهده خواهید کرد. 

ادمین و وب مستر در این بخش گزینه های  mysql ،oauthv2 ،performance_schema ،postfix ،root_cwp و roundcube را نیز مشاهده خواهند کرد. 

هر ردیف در لیست دیتابیس نشان دهنده: نام پایگاه داده، نام مالک، اسامی کاربران سیستم و دکمه ای برای تغییر در دیتابیس را نشان می دهد. با کمک این دکمه ها می توان دیتابیس را بهینه سازی، بررسی و تعمیر  کرد.

3. به عنوان ادمین برای ایجاد پایگاه داده MySQL، گزینه Add new database را از گوشه سمت راست قسمت بالا انتخاب کنید.

کاربران دیگر، افزودن پایگاه داده را از همان لوکیشن انتخاب کنند.

4. اگر به عنوان ادمین به کنترل پنل دسترسی دارید، ضروری است تا یک کاربر CWP را نیز به پایگاه داده اختصاص دهید. اما کاربران دیگر شانس اینرا دارند تا کاربر پایگاه داده را به حساب خود اختصاص دهند.

5. نامی برای پایگاه داده جدید خود انتخاب کنید.

6. در صورت نیاز مجموعه ای از کاراکتر را مشخص کنید. برای مثال: utf8mb4_unicode_ci” و “utf8mb4_general_ci 

7. تغییرات را ذخیره کنید. پس از بروز رسانی صفحه،دیتابیس جدید MySQL برای شما نشان داده می شود. 

مراحل ایجاد کاربر MySQL 

دو راه برای ایجاد کاربر MySQL در CWP وجود دارد:

روش اول: در این روش کاربر ادمین می تواند به راحتی کاربر CWP جدیدی را ایجاد کند. در این حالت، User پایگاه داده MySQL با همان نام قبلی ایجاد خواهد شد.

روش دوم: کاربران معمولی می توانند User پایگاه داده را در زیر حساب کاربری خود ایجاد کنند. 

مراحل زیر را در جهت اضافه کردن کاربران MySQL انجام دهید: 

نحوه ساخت database در هاست
  1. از MySQL Manager، گزینه Add User را انتخاب کنید. 
  2. یک نام کاربری برای دیتابیس MySQL انتخاب کنید. 
  3. در صورت نیاز host را مشخص کنید. 
  4. رمز عبوری قوی و معتبری را برای آن انتخاب کنید. 
  5. اگر نیاز است، کاربر را به پایگاه داده موجود اضافه کنید. 
  6. تغییرات را ذخیره کنید. 

بررسی تنظیمات سرور MySQL 

حال که با مراحل ساخت دیتابیس MySQL در هاست و چگونگی ایجاد کاربر MySQL در CWP آشنا شدید، نیاز است که چند نکته در مورد تنظیمات سرور MySQL بدانید! 

رمز عبور کاربران MySQL را Reset کنید! 

ادمین کنترل پنل CWP می تواند با انتخاب گزینه Users در بالای صفحه، رمز عبور کاربران پایگاه داده را تغییر دهد. پس از تغییر، نماد چرخ دنده را در زیر ستون «Actions» انتخاب کنید.

نصب و راه اندازی FTP سرور در میکروتیک

کاربران دیگر برای تغییر رمز عبور روند متفاوت تری را طی خواهند کرد. 

نصب و راه اندازی FTP سرور در میکروتیک
  1. List Users را انتخاب کنید. 
  2. گزینه تغییر رمز عبور را برای کاربری که می خواهید پسورد آن تغییر کنند، انتخاب کنید. 
  3. رمز عبور جدیدی را انتخاب کنید. 
  4. Change password را بزنید. 

مدیریت Remote Database  

در این مرحله از ساخت دیتابیس در هاست، کاربران ادمین می توانند اتصالات remote database را تغییر دهند. 

برای انجام این کار مسیر زیر را طی کنید:  MySQL Manager > Settings

  • پورت پیش فرض، 3306 است. 
  • آدرس bind پیش فرض 0.0.0.0 می باشد. 

پس از ایجاد تغییرات Save settings را بزنید. 

 مراحل ساخت دیتابیس در هاست را توضیح دادیم. با انجام این مراحل به آسانی می توانید دیتابیس خود را در هاست وردپرسی ایجاد کنید. 

تیم خلاق و جوان آذرسیس در مدت زمان کوتاهی توانسته است خدمات میزبانی خود را با کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه ای به مشتریان خود ارائه دهد. خدمات ارائه شده شامل سرور مجازی، سرور اختصاصی، سرور مجازی ترید، هاست و غیره است که با زیر ساخت قدرتمند و مجهز به فایروال های بروز در اختیار شما قرار می دهد.

اگر کسب و کار خود را به تازگی شروع کرده اید، هاست می تواند گزینه خوبی برای مدیریت وبسایت شما باشد. هاست جز خدماتی است که در آذرسیس برای شما ارائه می شود. اگر انتظار عملکرد برق آسا، کیفیت و خوش قیمت بودن را از هاست خریداری دارید، آذرسیس را به خاطر نگه دارید. 

در ضمن اگر نیاز به کنترل پنل CWP دارید، در هاست آذرسیس برای شما فراهم خواهیم کرد. تحویل سرور ها به صورت فوری می باشد. پس از پرداخت هزینه سرور خود را در کمتر از 10 دقیقه تحویل خواهید گرفت. 

سخن آخر 

دیتابیس مهم ترین بخش یک وبسایت به شمار می رود چرا که تمام اطلاعات داده در آن ذخیره می شود. پس، قبل از این که تصمیم به راه اندازی و طراحی یک وبسایت داشته باشید، آموزش ساخت دیتابیس بر روی هاست وردپرسی را در اولویت خود قرار دهید! 

MySQL، یکی از محبوب ترین دیتابیس های جهان است که در طراحی بسیاری از سایت های ورودپرسی از آن استفاده شده است. در این راهنما، مراحل ساخت دیتابیس در هاست را مورد بررسی قرار دادیم. توجه داشته باشید که مراحل نشان داده شده نحوه ساخت دیتابیس وردپرسی در هاست CWP بود، اگر شما نیاز به نصب سایر کنترل پنل ها را داشته باشید مراحل تغییر خواهد یافت. 

امیدواریم که با دنبال کردن این مراحل به راحتی MySQL را در CWP ایجاد کنید. در صورت داشتن سوال، حتما زیر این وبلاگ برای ما کامنت کنید یا می توانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان فروش آذرسیس در ارتباط باشید. 

همراهی شما افتخار ماست. منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *