آذرسیس

Recommended Services
Supported Scripts
WordPress
Joomla
Hubspot
Drupal
Wix
Shopify
Magento
بررسی تخصصی تفاوت RDP و VPS - آذرسیس
5/5 - (1 امتیاز)

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نیاز های افراد نیز به مرور زمان تغییر پیدا کرده است، به همین سبب پروتکل هایی برای کمک پا به این عرصه گذاشته اند. بررسی تفاوت RDP و VPS از موضوعات مربوط به فناوری کسب و کار می باشد که بازار آن در دنیای آنلاین داغ است.

یکی از همین پروتکل های جدیدی که در زمینه میزبانی وب ارائه شده است، پروتکل Remote Desktop است که توسط شرکت مایکروسافت به منظور انجام فرآیندی مانند انتقال داده ها، تامین امنیت کاربران، سرور ها و آسانی عملکرد در اختیار کاربران قرار گرفته است.

VPS نیز  یکی دیگر از این پروتکل های دنیای فناوری به شمار می رود که می تواند در زمینه سرور برای کاربران خود مفید واقع شود. اما تفاوت هایی نیز بین این دو پروتکل وجود دارد که مشتریان می توانند به هنگام خرید دچار سردرگمی شوند. این آموزش، می تواند کمک کننده افرادی باشد که از تفاوت RDP و VPS اطلاعات کافی ندارند. همراه ما باشید!

پروتکل RDP چیست؟

RDP یا همان Remote Desktop Protocol، یکی از رایج ترین پروتکل های اتصال از راه دور به کامپیوتر دسکتاپ تحت سیستم عامل ویندوز است که در آن از بروز ترین سخت افزار ها به منظور افزایش کارآیی استفاده شده است.

در حقیقت RDP، یک سرور سیستم عامل ویندوز از راه دور است که کاربران را قادر می سازد تا بدون نیاز به دسترسی ادمین به آن متصل شده و از برنامه هایی که به صورت پیش فرض یا از قبل نصب شده در آن وجود دارد، استفاده کنند.

این محیط دسکتاپ، یک پروتکل اختصاصی شرکت مایکروسافت است که امکان وصل شدن به کامپیوتر دیگر از طریق اتصال شبکه را توسط یک رابط گرافیکی برای کاربران فراهم می کند.

رابط گرافیکی، شرایطی را به هنگام اتصال به یک رایانه از راه فراهم می کند که هیچ تفاوتی با وصل شدن مستقیم برای شما نداشته باشد. از ویژگی اصلی RDP می توان به امکان راه اندازی آن در شبکه های محلی و ریموت دسکتاپ اشاره کرد.

مزایای استفاده از RDP

همه کاره بودن این پروتکل به ایجاد محبوبیت بیشتر آن در بین کاربران سبب شده است. از مزایای استفاده RDP می توان در قدم اول به کاربرد آسان آن اشاره کنیم. شما برای اتصال نیاز به برنامه Remote Desktop Connection دارید تا IP رایانه ای که قصد دارید از آن استفاده کنید را در آن وارد کنید.

آسان بودن فرآیند انتقال داده یکی دیگر از ویژگی های این پروتکل می باشد که دلیل آن عدم استفاده از هیچ برنامه خاص برای این عملکرد می باشد. اگر سوال این است که فرآیند ذخیره و انتقال چگونه صورت می گیرد، باید بدانید که شما می توانید داده ها را به راحتی بر روی دستگاه خود در این پروتکل ذخیره کنید.

RDP از مشخصات سخت افزاری باکیفیت برخوردار می باشد که می تواند برای کاربران در بسیاری از زمینه ها کمک کننده باشد.

نیاز نداشتن به نگهداری و راه اندازی از مزایای دیگر این پروتکل می باشد. RDP یکی از محصولات ارائه شده توسط شرکت های میزبانی می باشد که شما پس از خریداری از آنها، می توانید پس از مدتی به طور کامل به سرویس دسترسی داشته باشید.

شرکت ارائه دهنده موظف است که مسئولیت نگه داری، بروز رسانی و امنیت سرویس شما را برعهده بگیرد. این موضوع می تواند نگرانی ها را از بابت ایمن بودن نیز تا حدودی کم کند.

دسترسی ایمن و مطمئن از مهم ترین فاکتور هایی می باشد که برای افراد این حوضه اهمیت دارد. با کمک این پروتکل اتصالات به دسکتاپ از راه دور شما رمزگذاری شده و از این موضوع مطمئن خواهید شد که امنیت داده های شما پا برجا می باشد.

از ویژگی های دیگر RDP می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برقراری اتصالات فوری و سریع
  • داشتن آزادی عمل به هنگام استفاده از این پروتکل
  • مقرون به صرفه بودن
  • داشتن پشتیبان فنی از راه دور
  • پروتکل بهینه سازی شده

معایب این پروتکل عبارت است از:

  • عدم پشتیبانی از چند مانیتور
  • هزینه بالاتر نسبت به سرور مجازی

سرور مجازی چیست؟

سرور مجازی یا همان VPS که میتواند سیستم عامل آن لینوکس یا ویندوز باشد، از خدمات دیگر شرکت های ارائه دهنده میزبانی وب می باشد که توانایی مدیریت و میزبانی تمام داده ها و برنامه های مورد نیاز برای اجرای یک برنامه یا وبسایت را برعهده دارد.

این سرور بخشی از یک سرور اختصاصی می باشد که به چند قسمت مختلف تقسیم شده است، که این بخش های تقسیم شده هریک مسئولیتی را برعهده گرفته اند.

برای بیان ساده تر، شما یک سرور واحد را در نظر بگیرید که به چندین محیط خصوصی تقسیم شده باشد. هر کدام از این محیط ها به صورت اختصاصی به یک کاربر تعلق دارد.

نکته جالب این است که قرار گرفتن منابع کلاینت ها بر روی یک سرور در VPS برای مدیران و صاحبان آنها مشکل ساز نمی باشد. چرا که در سرور مجازی هیچ اشتراکی ما بین پهنای باند و منابع وجود ندارد.

شرکت های ارائه دهنده محصولات متنوعی را برای کاربران ارائه می دهند. اما معیار ها و فاکتور های مد نظر کاربران با یکدیگر متفاوت می باشد. از دلایل اصلی انتخاب سرور مجازی توسط کاربران، قیمت مناسب آن نسبت به خدمات که در اختیار می گذارد، می باشد.

همچنین، امکان نصب و پیکربندی آسان نرم افزار ها در آن، کنترل و توانایی شخصی سازی این سرور از دلایل دیگر محبوبیت بین مشتریان می باشد.

مزایای سرور مجازی

امکان تنظیم و دسترس به قسمت های مختلف VPS از مزایای آن می باشد چرا که شما می توانید به صورت دلخواه هر نرم افزاری را بر روی آن نصب و یا غیر فعال کنید. در حقیقت تنظیمات سرور برعهده کاربر و مطابق میل او می باشد.

امنیت در هر زمینه ای مهم ترین مسئله ای است که باید در نظر گرفت. قرار گرفتن با آدرس IP های متفاوت در یک فضای مخصوص نشان دهنده تامین بودن امنیت کاربران در مدت زمان حضور آنها می باشد.

توجه داشته باشید که در صورت رعایت نکردن مسائل امنیتی از جانب یک کاربر، منابع مالکان دیگر نیز ممکن است به خطر بیوفتد.

اما اگر شما نیز مانند برخی از کاربران دیگر امنیت حرف اول را برایتان می زند، توصیه ما خرید سرور اختصاصی می باشد. چرا که شما با خرید سرور به طور کامل مالک آن خواهید شد.

هزینه مقرون به صرفه از مهم ترین فاکتور های سرور مجازی می باشد. شما با خرید این سرور با هزینه های کم و معقول، صاحب یک سرور با عملکرد و کارآیی بالایی برخوردار خواهید شد.

از مزایای دیگر این سرور می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان ارتقای منابع در کوتاه ترین زمان ممکن
  • توانایی مدیریت از طریق دسترسی به کنترل پنل سرور
  • نصب سیستم عامل های مختلف مانند لینوکس و ویندوز
  • امکان نصب نرم افزار های دلخواه کاربران در این سرور
  • مجهز به مدیریت از راه دور
  • منحصر به فرد بودن منابع و فضای ذخیره سازی در VPS
  • داشتن IP اختصاصی برای هر کاربر

اگر بخواهیم از معایب سرور مجازی نیز بگوییم، می توان به این نکته اشاره کرد. این سرور برای مدیریت و میزبانی وبسایت هایی که بازدید لحظه ای دارند مناسب نیستند. محدود بودن منابع دلیل این موضوع می تواند باشد.

بررسی تفاوت RDP و VPS

محصولات و خدماتی که شرکت های ارائه دهنده در اختیار کاربران قرار می دهند، متنوع می باشد. در این مقاله ما به دو مورد از محبوب ترین و بروزترین محصولات آنها اشاره کردیم.

کاربران برای انتخاب، فاکتور ها و معیارهای متفاوتی را برای خرید در نظر می گیرند. ممکن است هزینه مصرفی برای یک کاربر اولین اولویت باشد در حالی که برای کاربر دیگر امنیت حرف اول را بزند.

بنابراین نمی توان در حالت کلی VPS و RDP را با یکدیگر مقایسه کرد و یا یکی از آنها را نسبت به دیگری ارجحیت داد. شما می توانید با مطالعه این آموزش و بررسی ویژگی های هریک، نسبت به خرید آگاهانه از بین این دو اقدام کنید.

تفاوت RDP و VPS

فاکتور و معیار های زیادی وجود دارد که کاربران در انتخاب سرویس مد نظر خود آنها را اعمال می کنند. محبوب ترین خدمات شرکت های ارائه دهنده هاست، سرور مجازی، سرور اختصاصی و غیره می باشد.

داشتن تنوع لوکیشنی یکی از همین معیار های انتخابی کاربران می باشد. آذرسیس از 60 لوکیشن موجود در دنیا سرور های خود را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد. یکی از محبوب ترین لوکیشن های کاربران در سرور مجازی ویندوز، لوکیشن فنلاند می باشد. جهت خرید به وبسایت مراجعه کنید!

سخن آخر

VPS و RDP جز تکنولوژی های دنیای فناوری در زمینه میزبانی وب می باشند که توانسته اند جواب گوی نیازهای کاربران شوند.

شرکت های ارائه دهنده این دو را به عنوان خدمات خود ارائه می دهند. هریک از این محصولات ویژگی ها و مزایای منحصر به فرد خود را دارند که با مطالعه این آموزش می توانید نسبت به خرید آگاهانه اقدام کنید.

از همراهی شما تا پایان این آموزش ممنونیم. جهت مشاهده مطالب بیشتر می توانید وبلاگ آذرسیس را دنبال کنید. همچنین، پس از مطالعه وبلاگ های آموزشی ما را با ارسال نظرات خود میتوانید در جهت بهبود کیفیت خدمات ما، کمک کنید.

Share this Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *