آذرسیس

Recommended Services
Supported Scripts
WordPress
Joomla
Hubspot
Drupal
Wix
Shopify
Magento
آشنایی کامل با کنترل پنل Plesk و 7 ویژگی مهم آن - آذرسیس
5/5 - (7 امتیاز)

در این مقاله می خواهیم شما را با کنترل پنل Plesk آشنا کنیم. این کنترل پنل برای کمک به متخصصان IT در مدیریت وب، DNS، ایمیل و سرویس های دیگر توسط یک رابط کاربر گرافیکی کاربر پسند و جامع طراحی شده است.

Plesk یک کنترل پنل میزبانی، و در واقع واسطه ای بین خدمات سیستم و کاربران است. برای مثال، هنگامی که یک کاربر وب سایتی را از طریق Plesk ایجاد می کند.

Plesk این درخواست را به یک وب سرور، آپاچی یا IIS ارسال می کرده و دومی یک میزبان مجازی جدید به سیستم اضافه می کند.

این روش با مدیریت سرویس های سیستم از یک سرور وب واحد، باعث کاهش هزینه ها شده و توان کنترل و انعطاف پذیری بیشتری می دهد.Plesk

مقاله مفید: آموزش سئو مقدماتی و تکنیک های سئو

مفهوم Plesk

Plesk یک کنترل پنل بر پایه وب می باشد، که به طور گستردع به انتخابی اساسی برای شرکت های میزبانی وب تبدیل شده است.

پیکربندی ساده Plesk به ارائه میزباین وب اجازه می دهد، تا به راحتی هزاران میزبان مجازی را بر روی یک سرور واحد مدیریت کند.

plesk 1

نحوه استفاده از Plesk

Plesk به صورت یک ابزار مهم برای ارائه دهنده های سرویس هاستینگ، یعنی شرکت هایی که حساب های میزبانی مشترک و اختصاصی می فروشند، در آمده است.

این پنل با نصب بر روی سرور مجازی و یا سرور اختصاصی، ارائه دهندگان خدمات میزبانی را قادر می سازد تا منابع سرور را در داخل بسته ها سازماندهی کنند و بسته ها را به مشتریان خود ارائه دهند.

این مشتریان در واقع شرکت ها و افرادی هستند که باید در وب حضور داشته باشند ولی زیر ساخت های فناوری اطلاعات لازم را ندارند.

Plesk screenshot homepage21
plesk environment

نحوه شخصی سازی Plesk بر حسب نیاز

هر گروه کاربری پلسک یک رابط کاربری مخصوص به خود دارد، که برای رفع کامل نیاز های کاربران شخصی سازی شده است.

بنابراین ارائه دهنده های سرویس هاستینگ، ابزار هایی را برای ارائه خدمات میزبانی دریافت می کنند. از جمله این خدمات می توان به Intergrated Billing Solution اشاره کرد، که تجارت آن ها را به حالت خودکار در می آورد.

در مقابل شرکت هایی که از Plesk برای مدیریت زیر ساخت های وب خود استفاده می کنند، قابلیت های فروش میزبانی را در رابط گرافیکی خود ندارند.

اما آن ها می توانند عملیات مدیریت سرور مانند بازیابی سیستم، پیکربندی وب سرور و … را انجام دهند.

بررسی ویژگی های Pesk

Plesk کنترل پنلی است، که مجموعه کاملی از ویژگی های ضروری را برای مدیران وب سایت ارائه می کند، تا بتواند سایت ها را به راحتی مدیریت نماید.

با استفاده از پلسک مدیران می توانند به راحتی انواع وظایف مدیریتی یک وب سایت مانند راه اندازی صندوق پستی، ایجاد حساب های FTP، مدیریت پاسخ دهی خودکار DNS، افزودن دامنه، مدیریت فایل های روی آن و همچنین ایجاد MySQL را انجام دهند.

7 ویژگی مهم کنترل پنل Plesk

اکنون نوبت آن است، که ویژگی های مهم کنترل پنل پلسک را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

  • رابط مستقیم

در واقع پلسک دارای یک رابط کاربری آسان است، و به مدیران وب اجازه می دهد، تا وظایف اداری را تنها با چند گزینه ساده انجام دهند.

همچنین قابلیت نصب با یک کلیک برای افراد مبتدی مخصوص کسانی است، که به دنبال راهی آسان برای نصب یک CMS مانند وردپرس در وب سایت خود هستند.

نوار ابزار داخل وردپرس مدیریت تم ها، افزونه ها را برای شما ساده تر می کند. همچنین شما می توانید کنترل پنل خود را به گونه ای که می خواهید شخصی سازی کنید.

پلسک در این قابلیت برای شما این امکان را در نظر گرفته است، که در صورت نیاز دسترسی کمتری به سایر کاربران پنل بدهید، تا هر تغییر دلخواهی را نتوانند اعمال کنند.

  • سطح امنیتی بالا

کنترل پنل پلسک بسیار امن است، زیرا توسط یک سیستم حفاظتی قدرتمند اداره می شود. این کار سرور شما را در برابر هرگونه هرزنامه ایمن می کند.

اسکن نرم افزار به طور مداوم fail2ban را برای حذف کابران مخرب و جلوگیری از هرگونه حملات به سمت سرور را انجام می دهد.

همچنین شما می توانید آدرس IP متعلق به هکر ها را از سمت کنترل پنل پلسک مسدود کنید، و فایروال Modsecurity امکان نتظیم قوانین خودتان را ایجاد می کند.

پلسک از SSL خود برای رمزگذاری صفحه کنترل پنل استفاده می کند، که به این صورت در URL کنترل پنل HTTPS نمایش داده می شود، و باعث می شود پیام هشدار را روی صفحه ببینید.

  • پشتیبانی از 12 زبان دنیا

انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی، ژاپنی و حتی چینی تعدادی از زبان های پشتیبانی شده توسط این کنترل پنل است.

  • امکان ساخت سایت به صورت رایگان

پلسک شامل قابلیت سایت ساز رایگان است، که به شما این امکان را می دهد تا وب سایت های با قابلیت Drag And Drop ایجاد کنید.

این پنل شامل بیش تر از 100 قالب از پیش ساخته برای شماست!

  • اتوماسیون کامل پنل

چندین ویژگی خودکار در پلسک وجود دارد که عبارت اند از: به روز رسانی خودکار اجزا و مکانیسم، به روز رسانی خودکار کلید، همچنین محیط های رایگان بسیار برای شخصی سازی است.

  • پشتیبانی از ویندوز و لینوکس

Plesk مناسب هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس بوده و از آن ها پشتیبانی می کند.

  • مانیتورینگ موبایل

ویژگی آخر پلسک در این آموزش پشتیبانی آن از مانیتورینگ موبایل است. این مورد به این معنی است که شما می توانید وضعیت سرورتان را از تلفن همراه خود حتی زمانی که در مرکز سرور خود نیستید هم چک کنید.

با این قابلیت مانیتوریگ موبایل مشکلات سرور شما را اطلاع خواهد داد.

پلسک معمولاً به صورت رایگان و در برنامه های میزبانی وب اعم از هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی ارائه می شود.

بنابراین شما با داشتن سرور مجازی یا سرور اختصاصی می توانید از ابزار ها و پلتفرم های بی شماری بهره ببرید. آذرسیس با کیفیت بالا در خدمات خود همراه شما عزیزان می باشد.

مقاله مفید: نحوه کانفیگ دایرکت ادمین روی سرور مجازی لینوکس

سخن آخر

ممنون که تا پایان مقاله همراه ما بودید. ما در این آموزش سعی در آشنایی شما با کنترل پنل Plesk و ویژگی های آن را داشتیم که امیدواریم مورد توجه شما کابران قرار گرفته باشد.

همان طور که مشاهده کردید Plesk یک کنترل پنل محبوب، ساده و حتی مناسب افراد مبتدی می باشد. پس توصیه ما به شما استفاده از پلسک و لذت بردن از آن است.

در صورت وجود هرگونه سوال یا ایراد در مطالب بالا می توانید با ارسال تیکت از قسمت نظرات در انتها پست با کارشناسان خبره آذرسیس در ارتباط باشید.

پلسک چند دامنه را می تواند مدیریت کند؟

پلسک به طور پیش فرض می تواند حداکثر تا 300 دامنه را مدیریت کند.

Share this Post

3 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *