آذرسیس

آموزش لینک سازی داخلی
5/5 - (2 امتیاز)

اگر در زمینه سئو فعالیت داشته باشید، مطمئنا از این موضوع آگاه هستید که قبل از رتبه بندی محتوا، شما به انجام فرآیند لینک سازی داخلی نیاز خواهید داشت. یکی از مهم ترین بخش هایی که در سئو در نظر گرفته می شود، لینک سازی داخلی وب سایت می باشد.

نحوه لینک سازی داخلی موضوع جذابی است که قصد داریم امروز به آن بپردازیم. ممکن است فرآیند لینک سازی در ابتدا ساده به نظر برسد اما اگر به درستی انجام شود، محتوا سایت شما به عنوان  یک وب سایت مهم برای گوگل نشان داده خواهد شد.

 

اگر شما هم جزو کسایی هستید که به صورت حرفه ای سئو کار میکنید حتما میدانید هاست یا سرور مجازی خوب تاثیر به سزایی در سئو وبسایت شما دارد.ازاین رو اگر دارای یک سایت پر بازدید هستید و میخواهید به سئو وبسایت شما آسیبی وارد نشود می توانید با خرید سرور مجازی از آذرسیس با کمترین قیمت و راه اندازی یک هاست اختصاصی مخصوص وبسایت خود از آسیب های ناشی از عدم کیفیت هاست و یا اختلال در خزیدن ربات های گوگل جلوگیری کنید.

 

چرا که گوگل از طریق این لینک های داخلی، می تواند با دسترسی به پست ها و صفحات شما، میزان اهمیت سایت را تخمین بزند. همچنین، لینک های داخلی می توانند محتوا شما را به هم متصل کرده و به گوگل ایده ای درباره ساختار وب سایت شما بدهند.

شما می توانید با کمک گرفتن از این لینک های داخلی، به برخی از صفحات محتوا خود اعتبار بیشتری بدهید. بسیاری از کاربران از فرآیند لینک سازی داخلی، برای تقویت سئو استفاده می کنند.

نحوه لینک سازی داخلی

پس از آشنایی مختصر با فرآیند لینک سازی، در ادامه قصد داریم در مورد شما را با اهمیت لینک سازی داخلی آشنا کنیم. اگر شما نیز در زمینه سئو فعالیت دارید یا می خواهید در مورد لینک سازی داخلی اطلاعاتی داشته باشید، با ما تا آخر این مقاله همراه باشید!

لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی چیست؟

اگر می خواهید اطلاعات خود را درباره لینک سازی افزایش دهید و بدانید چه کاربردی برای سئو کاران دارد، همراه ما باشید. لینک سازی داخلی، ایجاد لینک از داخل سایت به صفحات دیگر آن می باشد.

توجه داشته باشید که  لینک های داخلی معمولا آدرسی مشابه سایت اصلی دارند. کاربران و موتور های جستجو از لینک ها برای یافتن محتوا وب سایت شما استفاده می کنند. اگر لینکی در وب سایت وجود نداشته باشد، کاربران به هنگام جستجو محتوا سایت شما را نخواهند دید.

از مزایای دیگر لینک سازی داخلی می توان به این اشاره کرد، که اگر محتوا نوشته شده برای کاربر جذاب باشد و از خواندن آن لذت ببرد مطمئنا لینک های دیگری که در متن مقاله نویسنده به آن اشاره کرده است نیز برای کاربر جذاب خواهند بود. به این صورت، کاربران مدت زمانی را که در سایت برای خواندن محتوا نویسنده سپری می کنند برای سئو سایت  بسیار مفید است.

لینک سازی داخلی

انواع لینک سازی داخلی 

لینک سازی منو 

کلمات کلیدی نکته قابل توجهی است که باید در این قسمت به آن بپردازیم. شما باید کلمه کلیدی که در قسمت منو انتخاب می کنید با محتوا متناسب باشد.

متناسب بودن کلمه کلیدی مزایایی برای سایت شما خواهد داشت. با انتخاب درست کلمه کلیدی و سئو انجام شده، کاربران به راحتی صفحه مورد نظر خود پیدا می کنند و در نتیجه بازدید سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد.

گوگل حساسیت زیادی بر روی این کلمات کلیدی دارد. با انتخاب درست، بیشترین بازدید و ورودی را برای سایت خود جذب کنید. 

لینک سازی در بخش اول محتوا یا سایت 

مهم ترین و موثر ترین قسمت یک محتوا یا سایت، بخش اول آن است. کاربر یا مدیر یک وب سایت، اگر بخواهد در کار خود موفق باشد و رتبه سایت خود را در نتایج گوگل بهبود ببخشد، باید در قسمت هدر یا فوتر صفحه اصلی وب سایت خود از فرآیند لینک سازی داخلی استفاده کند.

صفحه اصلی سایت اهمیت بسیاری دارد. همین اهمیت باعث می شود لینک هایی که در این قسمت در انکر تکست گذاشته می شود، رتبه صفحات لینک شده را بالا ببرد. 

لینک سازی داخل محتوا

ممکن است شما لینک های انحصاری را ساخته و به دیگر مطالب مرتبط با محتوا یا وب سایت خود لینک دهید. این لینک ها می توانند به کاربران کمک کنند تا اطلاعات بیشتری در مورد آنچه که به دنبال آن هستند، به دست آورند. همچنین، شما با لینک سازی داخلی در محتوا خود، کاربران را از این موضوع آگاه خواهید ساخت که برای درک بهتر موضوع محتوا، نیاز است تا بخش های دیگری که لینک مخصوص آنرا مشاهده می کنند، بازدید کنند. این نوع لینک سازی داخلی، تاثیر بسیاری بر روی گوگل و بازدید صفحات دیگر توسط کاربر دارد. 

لینک سازی تصاویر 

توجه داشته باشید لینک سازی تصاویر تاثیر زیادی در اندازه لینک سازی متنی برای بازدید سایت ندارد. اما شما می توانید از لینک دهی به تصاویر محتوا یا وب سایت، درک موضوع را برای گوگل آسان کنید.

برای این کار بهتر است از Alt text برای تصاویر استفاده کنید چرا که شما با انجام این فرآیند الگوریتم گوگل را از موضوع تصاویر خود با خبر خواهید ساخت.

اما سوال این است که Alt text چه کمکی برای وب سایت خواهد داشت. جواب به این گونه است که در بسیاری از مواقع کاربران  تصاویر محتوا را به علت مشکلات اینترنتی نمی توانند لود کرده و مشاهده کنند، در این صورت با توضیحاتی که به عنوان موضوع برای عکس قرار داده اید کاربران را متوجه مفهوم محتوا خواهید کرد. 

نتیجه گیری 

در این آموزش لینک سازی داخلی را مورد بررسی قرار دادیم. لینک سازی داخلی به مدیران وب سایت یا کاربران کمک می کند تا ربات های گوگل به محتواهای دیگر وب سایتشان دسترسی داشته و توسط Crawler دیده شوند. اگر شما نیز مدیریت وب سایتی را در دست دارید یا جز کاربرانی هستید که در این زمینه فعالیت می کنید، پیشنهاد می کنیم این آموزش را از دست ندهید. ممنون که با ما همراه بودید. در صورت داشتن سوال، از بخش نظرات با ما در ارتباط باشید. 

چند نوع لینک داخلی وجود دارد؟

4 نوع لینک داخلی وجود دارد: لینک های contextual، لینک های navigational، لینک های footer و لینک های image.

لینک سازی داخلی چیست؟

لینک سازی داخلی، فرآیند لینک دهی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگر در وب سایت شما است. کاربران و موتورهای جستجو از لینک های داخلی برای یافتن محتوای وب سایت شما استفاده می کنند.

چند نوع لینک دهی وجود دارد؟

به طور کلی، 3 نوع لینک دهی وجود دارد: لینک دهی داخلی، لینک هایی که از یک صفحه به صفحه دیگر در وب سایت شما هدایت می شوند. لینک های خارجی: لینک هایی که از وب سایت شما به منبع دیگری هدایت می شوند. بک لینک ها: لینک هایی که از سایت دیگری به سایت شما هدایت می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *